Истинска продуктова офанзива при хибридните модели започва Volkswagen. Пазарен дебют

...
Истинска продуктова офанзива при хибридните модели започва Volkswagen. Пазарен дебют
Коментари Харесай

Е-мобилни - Volkswagen представя 5 електрифицирани версии на Golf1

Истинска продуктова атака при хибридните модели стартира Volkswagen. Пазарен дебют на пет разнообразни хибридни версии на новото потомство на  Golf - три mild хибридни и два plug-in хибридни разновидността бележи трансформацията на автомобилния колос през 2020-та.  

С напълно електрическите модели от новата ID фамилия марката Volkswagen продължава интензивно своята акция за електрификация, само че по едно и също време с това стартира внедряването на напълно нови и новаторски хибридни задвижващи системи в своята одобрена моделна гама. С трите нови 48V mild хибридни системи на задвижване eTSI и двете нови plug-in хибридни системи при Golf eHybrid и Golf GTE, бестселърът Golf влиза в ролята на моделната линия на Volkswagen с най-разнообразен хибриден набор. По този метод и наред с новия напълно електрически ID.36, който ще се предлага с три разнообразни размера акумулаторни акумулатори, Volkswagen ще бъде в положение да предложи една от най-систематично и поредно електрифицираните продуктови гами от компактни коли в международен мащаб.

Сравнението сред новия Golf eHybrid и разполагащата с безусловно същата мощ (150 кВт/204 к.с.) версия Golf GTE от към този момент смененото седмо потомство на Golf демонстрира какъв брой икономични в действителност са новите plug-in хибридни модели. Новият Golf eHybrid реализира смесен разход на гориво от 1,2 л/100 км и както беше упоменато нагоре - консумация на електрическа енергия от 11,0 кВт съгласно условията на нормата NEDC. Това значи надлежно 0,7 л/100 км по-нисък разход на гориво и 1,1 кВтч/100 км по-малка консумация на електрическа енергия от версията на Golf GTE от седмото потомство. Автономният пробег на електричество към този момент доближава до 80 километра и също бележи доста усъвършенстване спрямо пробега от 47 километра на предходния Golf GTE. Общият пробег на новия Golf eHybrid също е повишен на до 870 километра спрямо предходните 760 км.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР