Истинска филмова драма се разигра днес в центъра на Дрезден,

...
Истинска филмова драма се разигра днес в центъра на Дрезден,
Коментари Харесай

Полицията обезвреди мъжа, който уби майка си и взе заложници в Дрезден

Истинска кино драма се разигра през днешния ден в центъра на Дрезден, където 40-годишен мъж взе заложници в централния търговски център, само че полицията съумя да ги освободи и да задържи нападателя.

Малко преди обяд през днешния ден в центъра на Дрезден мъж на 40 години, немец, евентуално с душевен проблеми, нападна първо радио Дрезден с оръжие, а по-късно взе заложници в централния търговски център. След близо час блокада, полицията съумя да нападна и да освободи невредими заложниците. Похитителят е ранен и арестуван.

Според информация на управляващите преди този момент мъжът е умъртвил 62-годишната си майка. Тялото ѝ е открито в жилището ѝ.

Мъжът се е опитал да нахлуе въоръжен в локална радиостанция, само че работещите там съумели да се скрият и никой не е потърпевш.

Според представителя на полицията хипотетичният причинител е желал да се свърже с пресата, откакто е умъртвил майка си. Предполага се, че с това желание той е нахлул в радиостанцията.

След това причинителят нахлува в шопинг-центъра Altmarktgalerie и взима двама заложници.

В събота сутринта полицията помоли хората в Дрезден да заобикалят региона към комерсиалния център. Популярният коледен пазар " Щрицелмаркт " също остава затворен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР