Истината на храната е – по-силно сърце, по здрав мозък,

...
Истината на храната е – по-силно сърце, по здрав мозък,
Коментари Харесай

Силвена Роу: Истината на храната е по-силно сърце, по здрав мозък, по-здрави мускули и кости

Истината на храната е – по-силно сърце, по здрав мозък, по-здрави мускули, по-здрави кости, по-щастливо либидо. Това сподели в предаването „ 120 минути” Силвена Роу.

Най-важното нещо е, че нашето ястие би трябвало да е основано 75% на растителна основа, добави тя.

„ Аз заобикалям локални артикули, месото за мен няма качества, не споделям, че не би трябвало да го ядете, само че за мен особено източникът на месо е доста значим – че месото е чисто, от щастливо животно, не е хормонирано”.

Запомнете нещо – семето на броколите, кълновете, само че вие сами си ги правете, то е най-противораковото, яде раковите кафези, унищожава раковите кафези. Ако в самолета като летите, хората кашлят кихат, две лъжици от това за имунната система.

Другото нещо е матча – японският зелен чай, една дребна лъжичка в една бутилка, дребна лъжичка, тъй като е доста мощно, това супер антиоксидант”, сподели още Силвена Роу.

Чията особено е доста значимо да се яде, добави chef Роу.

„ Понеже аз пребивавам доста ангажиран живот, аз желая да се онтиоксидизирам, тъй като желая моите органи да са еквивалентни на 25-годишни мощен здрав човек и единствено по този начин мога да се армирам … с антиоксидантни храни”.

В България имаме подобен оптимизъм, цялата нация се разтресе с този голям превъзходен усет, който представихме с „ MasterChef”. Младата нация ме прегърнаха с отворени ръце и споделиха – здравословно ястие, здравословно готвене и това ражда позитивизъм, показа Силвена Роу.

„ В Кувейт работя за високи хора, вървя постоянно там, върша невероятни сътворения по поръчка на един от най-големите випове там и ми е доста забавно, тъй като Средният Изток ми е огромна пристрастеност.

Моят бизнес сътрудник, който е един от огромните шейхове, ми споделяше – „ Е, MasterChef, България, в Америка отиди направи”

Но, когато към този момент има стотици хора, които ми пишат, които приказват с мен, младата генерация, аз имам към този момент морална облигация, няма по какъв начин да се откажа, тъй като съм основала невероятна връзка, имам страхотна любовна спекулация с българската нация, с младата изключително генерация. Ентусиазмът, силата е нещо необикновено.

Явно хората откриха някакъв резонанс в мен, очевидно ме видяха като майка, по-голяма сестра, уповавам се като сестра, като въплъщение на нещо, което очевидно липсва в близост и когато човек е действителен, позитивен… моята философия е доста симплистична – здравословно ястие, здравословна нация. Остаряването е неизбежно, само че не е непредотвратимо”.

В идващия „ MasterChef” още повече ще нарязвам, ще има гилотина, ще бъде уау, ще летим и ще ви покажем най-възхитителните кулинарни прекарвания, които можете да си визиите.

България е начало, среда и край, изток, запад север юг, това е България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР