Истината е, че през целия си живот ще срещаме хора,

...
Истината е, че през целия си живот ще срещаме хора,
Коментари Харесай

Причини защо срещите са толкова важни

Истината е, че през целия си живот ще срещаме хора, които не са подобаващи за нас. И освен ще срещаме, само че и ще излизаме с тях. Ще им отдаваме внимание, сила, време. И най-после, когато се събудим от дълбокия сън, ще осъзнаем, че сме извънредно разнообразни и е невероятно да градим нещо общо с тези хора.

И това няма да ни се случи единствено един път в живота, в противен случай. Жената е склонна да излиза с неправилните мъже през множеството време, още повече, когато тя самата е объркана и не знае какво желае.

Но когато подредиш целите си и знаеш какво искаш от живота, в това число и какъв сътрудник желаеш да бъде до теб, то тогава започваш последователно да отсяваш неправилните, несъответствуващи мъже и спестяваш време, сила и усеща, които би подарила на някой, който не е твоя човек.

Причини за какво срещите са толкоз значими

Запознанствата ти разрешават да откриеш коя си

Запознанствата са толкоз значими, тъй като ти разрешават да схванеш коя си. Всъщност, даже когато е неудовлетворително, запознанствата са изясняващи, тъй като ти демонстрират неща за теб, които даже ти самата не знаеш. Те разкриват какво искаш и дали си подготвена на съществени връзки. Готова ли си да бъдеш себе си или би поставила маска и играла непозната роля, с цел да се харесаш на индивида, с който излизаш.

В наши дни методите на запознаване с другите хора е много променено. Повечето избират да изтеглят приложения за запознанства или да отделят часове в сходни уеб сайтове, разглеждайки профили с евентуални бъдещи сътрудници.

Дали това ни харесва или не, истината е, че към този момент е тренд и се възприема от близките за нещо изцяло обикновено, част от съвремието, в което живеем. Но в случай че ти не си привърженичка на напредналите технологии и цифрови връзки, никой не те кара на мощ да използваш тези приложения.

Излез със собствен сътрудник, прочут или одеве мъж, който си срещнала в дискотеката. Не се опасявай да опитваш нови неща, да срещаш хора и да ги допускаш до себе си. Разбира се не прекомерно близо, само че не се и затваряй изцяло в себе си. Ако стените, с които се заградиш, с цел да се предпазиш са прекомерно високи, може би това ще затрудни намирането на твоя предстоящ сътрудник.

Запознанствата ти оказват помощ да схванеш какво търсиш

Запознанствата също са метод да намериш това, което търсиш. Може да започнеш, като даже не си толкоз сигурна в себе си, само че когато започнеш да излизаш на срещи, ти сама осъзнаваш какво искаш, какво търсиш и какво несъмнено не ти подхожда.

Независимо от това, процесът на запознанства може да бъде мощно замайващ и стресиращ, изключително когато не намираш това, което търсиш. Да се разочароваш от няколко срещи в действителност може и да не е чак толкоз неприятно. Разочарованието ти отваря очите и от ден на ден осъзнаваш какъв човек тъкмо търсиш.

Но в мига, в който схванеш, че въпросния, с който излизаш не е този вид, то би трябвало да постъпиш вярно и за двама ви и да прекъснеш срещите ви. Защото в случай че продължиш да излизаш с някого от досада или просто по този начин, има огромна възможност той да стартира да изпитва нещо към теб, а в последна сметка ти не искаш да нараниш никого, нали?

Срещите ти оказват помощ в връзката

Още една положителна страна на срещите са това, че те ти разрешават да тренираш връзката с противоположния пол. Може би ти самата откриваш разликата от държанието ти по време на първата среща с мъж и по какъв начин връзката става все по-добра с всяка последваща.

Притеснението не е чак толкоз огромно, не приказваш празни приказки и знаеш по какъв метод да се държиш по този начин, че да привлечеш интереса му, с цел да има втора, трета и други последващи срещи с този мъж. Също и знаеш по какъв начин тактично да прекъснеш този цикъл в случай че индивида насреща не ти подхожда и не искаш повече да губиш както своето, по този начин и неговото време.

Въпреки че на думи наподобява прекомерно елементарно, истината е, че откакто имате няколко срещи с несъответствуващи за вас мъже, вие ще започнете да се разочаровате до толкоз, че един ден ще се откажете изцяло от тях и ще се пандизите в себе си.

Но за нищо на света не трябва да го вършиме. Човек се учи, до момента в който е жив. А срещите с противоположния пол са от извънредно значение за вас самите. Останете с нас, с цел да разберете повода.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР