Истината е, че когато един мъж е решил да изневери

...
Истината е, че когато един мъж е решил да изневери
Коментари Харесай

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Истината е, че когато един мъж е решил да изневери на своята половинка, без значение дали е до нея или на стотици километри от нея, той ще го направи. Но няма по какъв начин да пренебрегнем обстоятелството, че при връзката от разстояние шансът за здрави и пълноценни връзки е доста по-малък, а страхът от невярност е по-голям.

Казват, че когато сърцето ти е цялостно, очите не търсят, само че дали в действителност е по този начин? Може ли прочувствената връзка, която имат двама души да се резервира, откакто са на стотици километри един от различен. Рискът за отчуждение е дебне от всички страни, дружно и с този от невярност. И в края на краищата, колкото и да са влюбени двама думи, в случай че не се виждат дълго време, те просто стартират постепенно да изстиват един към различен. И да запълват неналичието с различен.

Знаци, че той ти невярност

Не споделя по какъв начин е минал денят му

Няма никакво значение, че сте надалеч един от различен. Този мъж, който те обича, ще желае да показа с теб по какъв начин е минал денят му. Дори ще бъде припрян да ти се обади вечерта и да ти опише всичко. Но в случай че за твоя сътрудник това няма смисъл и не ти споделя нищо за това по какъв начин минава всекидневието му и по какъв начин върви в работата, то тогава е най-вероятно, че нещо във връзката ви не е наред и може би любовта и интереса постепенно са почнали да си отиват.

Още по-лошо е в случай че стартира да се оправдава, че няма време за телефонни диалози, защото работи до късно през нощта. Може би има доза истина в думите му, само че в случай че неговото държание продължи по-дълго.

На лъжата краката са къси

Никой не е изцяло чист и почтен. Дори най-милите, общителните, най-лоялните и заслужаващи доверие мъже лъжат понякога. Но когато почтените неистини стартират да се събират, тогава би трябвало да започнете да забелязвате и да се запитате това в действителност ли е човек, на който можете да се доверите, или лъжата е в тяхната природа.

Когато гаджето ти от дълги дистанции споделя дребна неистина след дребна неистина, рано или късно той ще се оплете в тях и ти ще усетиш, че нещо не е наред. Тогава не се притеснявай да зададеш непосредствено въпросите и да бъдеш по-настоятелна. Не заслужаваш.

Започва да приказва какъв брой сложна е връзката от разстояние

Защо мъжете биха останали с дамата, която е надалеч от тях, даже и когато те стартират да изневеряват с някоя друга? Не е ли по-лесно да кажеш в очите на своя сътрудник, че това е мъчно и непостижимо за теб и не може повече да продължаваш по този начин? Нима твоята жена заслужава това долно държание, което би я наранило извънредно доста, когато разбере?

Но когато този мъж няма задоволителна храброст да изрече истината такава, каквато е, ще стартира да акцентира за неналичието на физическа фамилиарност, несигурността на дълготрайното бъдеще с вярата, че ще ти спести неприятностите, които той е основал.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР