Истина или лъжа Откритите кратери са се образували от падането

...
Истина или лъжа Откритите кратери са се образували от падането
Коментари Харесай

Забравената История: Човечеството Е Преживяло Ядрен Апокалипсис Преди 25 000 Години!

Истина или неистина

Откритите кратери са се образували от рухването на нещо солидно и са наречени „ ударни кратери “. Те са доста на брой и са разпръснати по цялото земно кълбо. Източникът им остава мистерия. Смята се, че най-вероятната причина за появяването им е метеоритен дъжд. Аргументите за нуклеарен прелом са два. Първият – всички кратери са ситуирани в пустинни, а не в население места, където отсъства, какъвто и да било живот. Също по този начин на мястото на падналия астероид не е наложително да се образува пустиня. А на място изумено от нуклеарен гърмеж това е неизбежна причинност. Вторият мотив – в случай че кратерите в реалност бяха в действителност толкоз остарели, както твърди формалната просвета, то те от дълго време е трябвало да бъдат заличени от природата. Археолозите са пресметнали, че почвата пораства с един метър на 100 години. Досега те щяха да бъдат запълнени, а не да са се съхранили по този начин съвършено.

Теорията за тяхната отминалост от преди 25 000 години се е появила от разбора на стените от едни от най-големите кратери, намиращи се в Южна Африка с размер до 120 км.

Митове и митове

Много легенди и митове на разнообразни нации с поразяваща акуратност разказват събития, напомнящи нуклеарна война. Например в индийския епос „ Махабхарата “ написа по какъв начин хората са се спасявали от нуклеарните удари подземен, а нуклеарният гърмеж детайлно е разказан. Друго място, където се упоменава такова събитие е при пигмеите в Африка и тяхната легенда за „ огромния огън от небето “. При ведите пък се приказва за войната сред асурите – жителите на земята и боговете, появили се в небето. Китайците описват легенда, че в пустинята Гоби в миналото е съществувала развита цивилизация, покосена от нуклеарен лъч. Индийците имат поверие за многочислени градове в миналото съществували във великата индийска пустиня под наименование „ Тар “, изчезнала при нуклеарната война.

Археологически доказателства

Съществуват и археологически доказателства в поддръжка на теорията за нуклеарен прелом. Едно от тях са разкопаните градове през 20-ти век. Мохенджо-Даро и Харапа, намиращи се в долината Инд. Произходът им датира 2600 години преди Христа, написа Пик. Една от теориите е, че тези два града са станали жертва на нуклеарна злополука. Намерени са човешки остатъци, лежащи по улиците на града без каквито и да е явни пострадвания, също по този начин са били открити разтопени гърнета и стъкло, както и разрушени стени на здания, сходни на тези след нуклеарен гърмеж. Твърди се, че в градовете има и нараснало равнище на радиация.

Кой е воювал?

Най-голямата мистерия обаче е кой е воювал? Съществуват няколко версии. Според първата нуклеарната война е била сред хора от разнообразни раси. Втората и по-достоверна гласи, че войната е била сред извънземна цивилизация и хората. В поддръжка на тази доктрина съществуват голям брой доказателства. " Знаем за следи от наличие на нашественици от преди милион години - статуетки, рисунки, митове. Може би те са се пробвали да унищожат човечеството ", твърди откривателят Марк Рубен.

Има и трета версия, в която се споделя, че войната е била сред свръх развити непознати раси - извънземни или Атлантиди...
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР