Истанбулската конвенция е посегателство не само върху пола като понятие.

...
Истанбулската конвенция е посегателство не само върху пола като понятие.
Коментари Харесай

Христо Лафчиев: Истанбулската конвенция е диктат, благодарение на БСП успяхме да сезираме КС

„ Истанбулската спогодба е посягане освен върху пола като разбиране. Когато има неустановен брой полове, според от разнообразни обществени настроения на индивидите, следователно полът става неопределимо разбиране и ние никакво законодателство на тематика пол не можем да построяваме. Това прави една огромна част от общественото законодателство невероятно и проблематично, защото то зависи от настроенията и самооценката на индивида в 9 часа сутринта или в 9:30 часа, когато може да се е трансформирало да вземем за пример. Това е диктат. ”

Това съобщи Христо Лафчиев от Български наставнически централен комитет (БРЦК), който ще вземе присъединяване в инициативния комитет за осъществяване на референдума по отношение на джендър идеологията, проведен от Българска социалистическа партия.
В ефира на БСТВ Лафчиев изясни, че конвенцията се „ маскира ” като нещо положително за жителите.

 

„ Тя ще пази дамите от принуждение. Конвенцията е подписана от доста страни и основно съгласно страните основатели дамите не са защитени от принуждение. Напротив, към женския пол е разрешено да се причислят доста същества от мъжки пол, които се взимат за дами. След което, причислявайки се към дамите, те им стават конкуренция в доста области, да вземем за пример в спорта ”, сподели Лафчиев.
По думите му страните и сами могат да пазят правата на хората. „ До този миг европейските страни са пазили правата на своите жители независимо, без да се преценяват с някаква шапка. Сега идва шапката, която са едни служители в Брюксел, които основно са назначени от лобита, и споделят: “Сега ние ще ви кажем по какъв начин ще пазите правата на жителите “. Това значи, че ние си губим част от държавността, суверенитета ни отива на друго място ”, съобщи той.
Лафчиев добави, че със съдействието на Българска социалистическа партия е сезиран Конституционният съд. ”Оказа се, че три от наредбите са противоконституционни. Не може да се пипа в персоналните данни на хората от някакви НПО-та, които са снабдители на обществени услуги. Те имат търговски интерес и някой примерно пуска донос, че вие не си гледате добре децата и те стартират да ровят в персоналните ви данни. Това стана неприемливо с помощта на Българска социалистическа партия ”, уточни още.

„ С Българска социалистическа партия си взаимодействахме и за увеличение на наказванията за педофили. И наказванията са по-големи, с помощта на тях ”, съобщи той.
Лафчиев разяснява и референдума на социалистите: ”Народът би трябвало да се произнесе. В момента някой извън се пробва да разклати нормалността. Семейството, децата, войната – всичко това се разклаща от едни и същи хора. Българска социалистическа партия желае да има нормалност ”, заключи Христо Лафчиев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР