Испанският Валядолид представи 39-годишния уругваец Пауло Пецолано, който застава начело

...
Испанският Валядолид представи 39-годишния уругваец Пауло Пецолано, който застава начело
Коментари Харесай

Уругваецът Пауло Пецолано застава начело на Валядолид

Испанският Валядолид показа 39-годишния уругваец Пауло Пецолано, който застава отпред на отбора след раздялата с Хуан Хосе Рохо Мартин в понеделник.

Специалистът идва от Бразилия, където неотдавна се раздели с локалния Крузейро. Състезателната кариера на Пецолано минава главно в Уругвай, Бразилия и Мексико, а в испанската Ла Лига натрупа опит по време на престоя си чартърен в Майорка през сезон 2009/2010.

Сега той е изборът на сегашния притежател на Валядолид Роналдо Назарио, който е притежател и на някогашния му отбор Крузейро в Бразилия.

" Идвам доста благополучен и разчувствуван с желанието да работя доста крепко и с ясната цел да задържим този исторически клуб в испанския хайлайф. Валядолид заслужава да играе в Ла Лига. Нямам самообладание да видя всички ви в неделя ", обърна се уругвайският ментор към почитателите на тима в обществените мрежи.

Тимът на Валядолид посреща Майорка в неделя в 28-ия кръг на шампионата, като заема 16-о място с 28 точки в актива си, единствено на една над зоната на изпадащите.

Договорът на Пауло Пецолано е до 2024 година.

¡Buenos días!
¡Buenos días, ⁦⁩!
¡Buenos días, afición!
— Real Valladolid C.F. (@realvalladolid)





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР