Испанският център Пау Гасол успя да вдигне трофея Лари О'Брайън

...
Испанският център Пау Гасол успя да вдигне трофея Лари О'Брайън
Коментари Харесай

Коби към Гасол след трансфера му в Лейкърс: Развълнуван си, чудесно, сега нека спечелим титла

Испанският център Пау Гасол съумя да вдигне трофея " Лари О'Брайън " два пъти над главата си с екипа на Лос Анджелис Лейкърс през 2009 година и 2010 година Свикнал да губи още в първия кръг на плейофите с тима на Мемфис преди да попадне в Лос Анджелис, Гасол и мисленето му се трансформирали след до момента му до величието, наречено Коби Брайънт. Испанецът споделя какво се е случило след първата му среща с Коби пред ESPN.

" Беше доста рано, откакто прекосих медицинските прегледи в Лос Анджелис се причислих към отбора във Вашингтон. Отборът гостуваше, имаше мач на идващия ден, само че аз нямаше да играя. Нямах опцията да проведа тренировки или да върша нещо. Коби ми пишеше от момента, в който бях сменен, до идването ми във Вашингтон. Искаше да се отбие в стаята ми и да поговори с мен, да ме посрещне в тима.

Казах му - " Добре, само че ще е късно, към 1:30 през нощта, тъй че не е нужно, можем да изчакаме до на следващия ден, в случай че искаш ". Той ми отговори, че въпреки всичко ще пристигна. И по този начин той пристигна. Очевидно бях щастливо сюрпризиран, сподели ми, че е доста благополучен, че съм тук - " Много си разчувствуван, това е отлично, само че в този момент дано спечелим купа ".

И по този начин, през цялото време той в действителност даде да се разбере какъв е той и защо равнище става дума, защо равнище на мислене трябваше да бъда аз. Приключи всяка мисъл за загуба в плейофите. Тук играем за купа. И това беше в действителност ужасно, неповторимо и необикновено от негова страна, сподели какъв вид водач е той ", показа Гасол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР