Испанският гранд Барселона, където играе българският национал Александър Везенков, записа

...
Испанският гранд Барселона, където играе българският национал Александър Везенков, записа
Коментари Харесай

Везенков и Барселона с втора поредна загуба в Евролигата

Испанският гранд Барселона, където играе българският национал Александър Везенков, записа втора поредна загуба в Евролигата, откакто този път каталунците отстъпиха при визитата си на Армани Олимпия (Милано) със 74:78 (22:17; 17:22; 14:15; 21:24) в дуел от IV кръг на най-авторитетния клубен шампионат на Стария континент.

Везенков се включи в дуела от аварийна скамайка и престоя на терена общо 16:42 минути, за които се отличи с 6 точки (2/2 за две точки и 2/2 от линията за наказателни удари) и 5 битки, което му отреди коефициент на потребно деяние от 10 пункта.

Хуан Карлос Наваро и Томас Уертел бяха най-резултатни за Барса и завършиха с по 13 точки, а Пау Рибас приключи с 12 точки.

Джордан Тиодор беше най-резултатен за италианците – 19 точки, а Мантас Калниетис и Калеб Таржевски завършиха надлежно с по 14 и 11 точки.

След тази загуба Везенков и компания паднаха на 13-а позиция във краткотрайното класиране с баланс от 1 победа и 3 провали, а тимът на Армани Олимпия (Милано) заема 14-а позиция със същия актив, само че по-лоша точкова разлика.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ ОЛИМПИЯ (МИЛАНО) - БАРСЕЛОНА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР