Испанската компания Seat разсекрети третото поколение на горещия си хечбек

...
Испанската компания Seat разсекрети третото поколение на горещия си хечбек
Коментари Харесай

Seat представи най-мощния модел в историята си

Испанската компания Seat разсекрети третото потомство на " горещия " си хечбек Leon Cupra R. Публичният дебют на машината ще се състои по време на автомобилния салон във Франкфурт през този месец.

Автомобилът ще бъде създаден в лимитирана серия от 799 бройки. В Европа продажбите на колата би трябвало да стартират в края на тази година. Цената на модела още не е посочена, написа Autonews.

Машината е оборудвана с осъвременени спирачки Brembo, аеродинамично купе и адаптивно очакване Dynamic Chassis Control. Повечето детайли на купето са направени от въглерод. Автомобилът е получил увеличена радиаторна решетка обкантена с хром и променен комплект осветителна система, нови седалки и приборен панел.

Новата версия на Leon Cupra R се задвижва от модернифициран 2,0-литров бензинов мотор TSI. Мощността на елемента е 310 конски сили. По този метод машина става най-мощният модел на Seat в историята на марката.

 Снимка 310889
Източник:

Още един " наточен " автомобил на Seat планува да направи и кросоувъра Ateca. Получавайки приставката Cupra в името си, моделът ще бъде задвижван от бензинов турбодвигател с мощ към 300 конски сили.

Освен това спортното отделение на Seat възнамерява да създаде и " парещ " електрически автомобил.

Версия Cupra ще има и новото потомство на хечбека Ibiza, като премиерата на тази трансформация се чака не по-рано от 2018 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР