Испанската банкова група BBVA засилва използването на изкуствен интелект, като

...
Испанската банкова група BBVA засилва използването на изкуствен интелект, като
Коментари Харесай

Испански банков гигант влиза в партньорство с OpenAI

Испанската банкова група BBVA ускорява потреблението на изкуствен интелект, като си партнира с OpenAI за внедряване на ChatGPT измежду хиляди чиновници.

Като първата европейска банка, която си сътрудничи с OpenAI, BBVA стартира внедряването на 3,000 лиценза ChatGPT Enterprise измежду своите чиновници. Тази самодейност има за цел да увеличи продуктивността, да рационализира процесите и да насърчи нововъведенията в организацията.

В допълнение към даването на лицензи за ChatGPT, OpenAI ще предлага образование и актуализации за своите огромни езикови модели, които служат за основа на ChatGPT. BBVA акцентира, че тясното съдействие с OpenAI ще улесни идентифицирането и развиването на сполучливи случаи на приложимост.

Разпространението на лицензи стартира в централните служби на BBVA в Испания, като се възнамерява това разпространяване да обхване и други огромни страни, в които групата развива активност. За всеки лиценз ще бъде обезпечено наложително образование, което ще подсигурява, че всички области и отдели имат достъп до ChatGPT, с цел да се улесни съдействието сред чиновниците по разнообразни планове.

Наскоро BBVA провежда вътрешно съревнование за генеративен изкуствен интелект “ “, с цел да разпознава и развие гении в потреблението на огромни езикови модели – технологията, която обезпечава триумфа на ChatGPT.

Рикардо Мартин Маньон, световен началник на отдел “Данни ” в BBVA, акцентира трансформиращия капацитет на генеративния изкуствен интелект в поддръжка на решенията на клиентите, предлагането на персонализирани услуги и насърчаването на творчеството измежду чиновниците по безвреден и виновен метод.

Брад Лайткап, основен действен шеф на OpenAI, показа ентусиазма си от партньорството с BBVA, наблягайки опцията за даване на опциите на ChatGPT Enterprise в огромен мащаб. Той акцентира ролята на изкуствения разсъдък за усъвършенстване на дилемите, повишение на творчеството, успеваемостта и продуктивността в организацията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР