Испания отнесе Италия с 3:1 на европейското първенство по футбол

...
Испания отнесе Италия с 3:1 на европейското първенство по футбол
Коментари Харесай

Саул Нигес прати Испания на финал срещу Германия

Испания отнесе Италия с 3:1 на европейското състезание по футбол за младежи до 21 години и ще спори за купата с Германия, която по-рано се оправи с Англия след 2:2 и осъществяване на дузпи.

Халфът на " Атлетико " Мадрид Саул Нигес наниза три гола, откакто първото полувреме приключи 0:0. Нигес игра и на полуфинал в Шампионската лига против " Реал " Мадрид, в който " дюшекчиите " бяха отстранени, само че в този момент има късмет да завоюва купа.

Филипо Бернардески се разписа за Италия за 1:1, а пет минути преди този гол Роберто Галярдини от получи два жълти картона и напусна терена.

След 0:0 до почивката, испанците постановиха своя жанр. Нигес откри резултата в 52-ата минута, а италианците изравниха в типичния си жанр с малко шанс, откакто удар на Бернардески рикошира в бранителя Хорхе Мере и подлъга вратаря Кепа Арисабалага, с цел да спре в мрежата.

Нигес продължи да тормози италианците и три минути по-късно разстреля Донарума с брилянтен удар от 30 метрра. В 74-ата минута резултатът стана 3:1, откакто играчите на " Скуадрата " бяха решили да търсят изравняването и отвориха пространствата в отбраната си. Марко Асенсио проби по крилото и пусна ниска топка към Саул Нигес, за който нямаше проблем да я врака още веднъж в мрежата на Донарума.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР