Испанецът Рафаел Надал, който прекъсна серията си от четири загуби

...
Испанецът Рафаел Надал, който прекъсна серията си от четири загуби
Коментари Харесай

Надал: Няма как да искам повече от 2022 година

Испанецът Рафаел Надал, който прекъсна серията си от четири загуби с победа над норвежеца Каспер Рууд със 7:5, 7:5 във Финалния шампионат на АТП в италианския град Торино, съобщи, че към този момент мисли за идващия сезон.

„ Тренирам добре, само че евентуално нямам задоволително мачове, с цел да бъда на равнището, на което би трябвало да бъда, а и ми липсва малко убеденост след тежките последни шест месеца “, сподели 36-годишният Надал пред Amazon Prime Video.

„ Но обстановката е такава. Трябва да приема, че нещата не се развиха както желаех. Поне завърших положително и с победа. Това е значимо и ме прави благополучен “, добави испанският тенисист.

Той към този момент има 22 трофеи от шампионатите от Горемия шлем. „ Не мога да желая повече от 2022 година, даже и с тези сложни шест месеца, въпреки всичко прибавих две трофеи от Големия шлем, тъй че изобщо не мога да се оплача. На моята възраст, да мога да се състезавам и да реализирам триумфи, значи доста. За 2023 година ще се опитам да направя прилична подготовка, да работя по верния метод и когато сезонът стартира, да имам вярното отношение, с цел да бъда конкурентоспособен “, разяснява още Рафаел Надал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР