Исландската столица Рейкявик беше разтърсена от земетресение с магнитуд 5,6

...
Исландската столица Рейкявик беше разтърсена от земетресение с магнитуд 5,6
Коментари Харесай

Силно земетресение в Исландия спря заседание на парламента

Исландската столица Рейкявик беше разтърсена от земетресение с магнитуд 5,6 по Рихтер, принуждавайки Народното събрание да спре за малко съвещанието си, само че без да аргументи вреди или пострадвания.
Трусът в 13:43 централно гринуичко време продължи няколко секунди, като се усети мощно в островната страна в северната част на Атлантическия океан.
 Слабо земетресение сред Румъния и България Слабо земетресение сред Румъния и България
Земетресение с магнитуд 3 по скалата на Рихтер е записано на територията на Румъния, покрай границата с България, трусът е усетен...
Депутатите в постройката на замръзнаха по време на земетресението, демонстрират телевизионни фрагменти, и стопираха работа за към 15 минути.
В столицата се раздрусаха здания и се чуваше мощен пулсиращ тон, съобщи Агенция Франс Прес.
Исландският метеорологичен институт съобщи, че епицентърът на земетресението се намира на към 20 километра отвън столицата покрай геотермалната зона Селтун.
Регионът беше обиден от няколко труса от януари.
 Необичайно земетресение в Дания Необичайно земетресение в Дания
Земетресение разклати Дания - нещо извънредно за тази страна, съобщи Асошиейтед прес, представен от Дарик. Трусът с магнитуд 3,4 е бил с...
" Няма данни за пострадвания или вреди " от земетресението, се споделя в изказване на Агенцията за гражданска отбрана на, само че се прибавя, че ще бъдат осъществени инспекции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР