Искри прехвърчаха в ефира между депутатите на ГЕРБ Маноил Манев

...
Искри прехвърчаха в ефира между депутатите на ГЕРБ Маноил Манев
Коментари Харесай

Току що: Жесток скандал разтърси ефира. Депутат на ГЕРБ с яростна атака към Румен Радев: Той е...

Искри прехвърчаха в ефира сред депутатите на ГЕРБ Маноил Манев и този на Българска социалистическа партия Иван Иванов. Те разясниха вота на съмнение към държавното управление, който Българска социалистическа партия ще внесе в сряда.

Двамата говореха буйно и разпалено и не се изчакваха, което принуди водещата на „ Здравей, България ” по Нова ТВ Ади Радева постоянно да ги прекъсва с въпроси.



Ето по-интересното от дебата:



Маноил Манев: „ Българска социалистическа партия са ясни. Те желаят избор пред европредседателството, те желаят избор след европредседателството. Според тях би трябвало да се вършат политика и политически кавги, това не прави чест нито на Българска социалистическа партия, нито на президента. Всъщност с коментара си политизиране за падналия хеликоптер през вчерашния ден, Румен Радев към този момент не е президент на всички. Той е президент единствено на Българска социалистическа партия. ”



Иван Иванов: „ Очевидно системата за сигурност колабира. Време е ръководещите да си вървят. Едно европредседателство не би трябвало да бъде заслон за всичко, което се случва в страната. Вотът ще бъде импортиран другата сряда, защото страната не основава сигурност на народа, поради събитията, които се случиха в последните дни и месеци – стачки, разстрели в Ботевград, падналия хеликоптер...

ГЕРБ пое властта с един огромен девиз - ще има полиция и защита във всяко едно обитаемо място. Това изчезна и се води  експеримент, който ще приключи с панахидата на чиновници за сигурност. Този екпсперимент почна при Бъчварова и минава през Валентин Радев. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР