Искреността е един от основните стълбове на една връзка. Въпреки това

...
Искреността е един от основните стълбове на една връзка.
Въпреки това
Коментари Харесай

Това са най-често срещаните сексуални тайни

Искреността е един от главните стълбове на една връзка.
Въпреки това всеки пази нещо за себе си, секрети, които от време на време са нездравословни, а от време на време безобидни. Това постоянно се отнася до половите секрети. В тези случаи те нормално са неуместни за индивида, който ги пази единствено за себе си.
Какво обаче кара индивида да резервира избрани аспекти от половия си живот за себе си?
Има междуполови разлики както във връзка с тематиките на тайните, по този начин и във връзка с аргументите за тяхното бранене. Кои са най-разпространените?

1. Да са изневерили прочувствено на колегата си
Тази загадка е публикувана както при мъжете, по този начин и при дамите. Не се прави разлика сред изменничество, включващо физическа или чисто прочувствена невярност. Накратко, и двата пола употребяват сантиментални усеща към хора отвън техните връзки и крият обстоятелството от сътрудниците си.

2. Вкус към BDSM
Акронимът BDSM обгръща полови практики като иго, дисциплинираност и доминиране, послушание, садизъм и мазохизъм. Това е серия от различни полови практики, основани на взаимно единодушие, които играят с прагове на болежка и функции на доминиране-подчинение. По-голямата част от хората, проявяващи интерес към BDSM, са дами.

3. Използването на порнография
И мъжете, и дамите употребяват нецензурен материали. Въпреки това тази процедура през днешния ден е доста по-малко скрита от преди. Това е по този начин, тъй като стартира да се създава избрана порнография, която е по-резонансна с полезностите на почитание и единодушие. Въпреки това продължава да се счита за ненапълно срамна процедура.

4. Участие в тройка
Мъжете по-често крият, че са имали полови връзки с двама души по едно и също време. Освен това при моногамните двойки нерядко се следи отвращение сътрудниците да опитват с тази процедура.

5. Интерес към сексиграчки
Жените са по-големите ползватели на тези атрибути. Обикновено те първо пробват тези предмети сами и по-късно ги оферират на сътрудниците си. Дамите, които харесват тези аксесоари, изпитват по-голямо задоволство и себепознание в региона на сексуалността.

6. Най-лошата от половите секрети: епизоди на принуждение
Преминаването през полово принуждение нормално оставя дълбока и травматична диря върху жертвите, само че също по този начин е и едно от минимум съобщаваните закононарушения. Освен това то прекомерно постоянно се пази в загадка от колегата, макар че той ще ги разбере и поддържа.

Защо хората пазят полови секрети във връзките си?
• Мъжете пазят избрани типове информация в загадка. Например всевъзможни изневери или консумация на порнография от боязън да не провокират неодобрението на колегата си. Те също по този начин не желаят техните секрети да повлияят или да прекратят връзките им.
• Жените не разкриват половите си секрети, тъй като считат, че сътрудниците им няма да проявят схващане.
Има и други аргументи като боязън от откриване на тайните им и възприятие на позор.

От друга страна, изследвания по тематиката оповестяват, че доста от участниците в тях оповестяват за позитивен опит, когато разкриват своите полови секрети. В случая със половите усети има даже интервюирани и от двата пола, които споделят, че са обогатили връзките си с помощта на своите самопризнания. Разбира се, има и такива, които декларират, че са изпитали отрицание от сътрудниците си, самите те са изпитвали възприятие на страдание и даже са претърпели спиране на връзката след шерване на половите си секрети.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР