Искате да изглеждате съвършено и да се чувствате по същия

...
Искате да изглеждате съвършено и да се чувствате по същия
Коментари Харесай

С тази ЗАКУСКА ще постигнете мечтаната ТАЛИЯ

Искате да изглеждате напълно и да се чувствате по същия този метод? От известно време насам се пробвате да свалите непотребните килограми, само че нещо все ви пречи? Навярно грешите някъде и в този момент ще ви помогнем да разберете къде тъкмо.
Много е значимо човек да се храни вярно и уравновесено. Често пъти попадаме на хора, които споделят, че са понижили количеството храна фрапантно и все пак резултати липсват.
Хората са привикнали да не се хранят заран. Смятат, че по този метод ще подкрепят процеса по намаляване, а тук в действителност се корени най-големият им пропуск.
Много е значимо да започнете деня с вярната закуска и каква е тя, в този момент ще разберете:
Палачинки с овесени ядки, сирене и яйце
Да, това са единствено три съставки и не считаме да изготвяме лист за извършване на покупки, защото всеки ги има налични в дома си.
 Цялата истина за закуската Цялата истина за закуската
Закуската е извънредно значима за организма. Цял ден той ще изпитва стрес, напрежение и е належащо да се зареди с задоволително сила,...

Закуската е в действителност лесна и простичка, само че пък усетът й е възвишен. Тя ще ви засити, ще ви даде сила и най-важното – с нея ще постигнете мечтаната талия.
Можете да си я приготвяте всяка вечер или да си помогнете с изработката на сместа, тъй че на сутринта да я изпечете, гарнирате със сиренце и похапнете.
Ако желаете да измененията метода си на живот, да се храните уравновесено и да се чувствате здрави, енергични и щастливи, започнете тъкмо в този момент.
Самото сглобяване на палачинката е доста елементарно, даже малко дете би се справило с това. Разбъркайте едно яйце с 25 грама овесени ядки, тънко смлени. Към тях прибавете доста малко вода, тъй че сместа да не бъде толкоз гъста.
 Най-вкусната, лесна и бърза ПОСТНА закуска Най-вкусната, лесна и бърза ПОСТНА закуска
Ето, че пристигнаха Великденските пости и тази година. Мнозина вземат решение да ги съблюдават освен поради физическото филтриране, само че и поради ду...

Оставете ядките да омекнат за 15 – 20 минути. Ако я приготвяте от вечерта, ще имат задоволително време за това.
Изпечете в тиган с незалепващо покритие и по-късно гарнирайте с 25 грама сиренце.
Това е порция за един човек. Ако прецените, че количеството е прекомерно минимално за вас, можете да увеличите грамажа на продуктите.
Насладете се на най-вкусната палачинка с овесени ядки, която ще извая вашето тяло за нула време!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР