Искате да бъдете жената, която мъжът се страхува да загуби? Истинският

...
Искате да бъдете жената, която мъжът се страхува да загуби? Истинският
Коментари Харесай

Бъди онази жена, която мъжът се страхува да загуби

Искате да бъдете дамата, която мъжът се опасява да загуби? Истинският мъж няма да пусне жена, която му оказва помощ да бъде по-добър мъж.

Истината е, че има единствено два типа дами: такива, за които мъжете нямат самообладание да се оженят, и такива, от които нямат самообладание да избягат.

Повечето дами попадат някъде по средата, само че в случай че желаете да бъдете жена, за която мъжете нямат самообладание да се оженят, би трябвало да можете да бъдете жена, която той не желае да загуби. Жена, която има дефекти, несъвършена е, само че идеална за него.

А ето по какъв начин да бъдеш тази жена, която мъжът се опасява да загуби

 

Знайте цената си

 

Като жена имайте доверие в себе си, в силата си като жена. Трябва да имате тази убеденост, в която знаете, че не е нужно да сте по-малко, с цел да задържите мъж.

Истинските мъже не желаят да ви свалят; те желаят да се повдигнат, с цел да ви посрещнат там, където сте.

 

Знайте, че имате огромно значение.

Вярвайте в себе си. Бъдете някой, на който можете да разчитате.

Отстоявайте себе си, не позволявайте на никого да се отнася с вас неприятно или по-малко.

Когато разберете цената си, ще разберете, че всеки мъж, който ви има, е късметлия. Няма да позволите на никого да се отнася с вас по-малко, в сравнение с заслужавате, без значение какъв брой дефекти сте.

 

Добавете стойност, донесете „ нещо на масата “

 

Никой естествен мъж не би желал жена, която постоянно е взискателна и съвсем в никакъв случай не способства. Въпреки че един мъж може да бъде с вас, тъй като ви обича, не постоянно става въпрос единствено за това. Мъжете остават с дами, които „ носят нещо на масата “, дами, които прибавят стойност към тях по един или различен метод.

Когато приказваме за „ внасяне на нещо на масата “, дамите нормално считат, че всичко е обвързвано с печеленето на пари, финансовата самостоятелност или финансовия принос.

Можете да добавите стойност по други способи -.давате съвет, поддръжка, зареждате го с положително въодушевление и възприятие за хумор…

 

 

Бъдете себе си

Бъдете истинска. Бъдиете същинска. Не е нужно да се преструвате. Не се опитвайте да бъдете някоя, която не сте, с цел да впечатлите мъж.

Любовта процъфтява, когато си с някой, който те обича подобен, какъвто си. Мъж, който се оплаква от нещата, които ви дефинират, не е предопределен за вас. Не се колебайте да го изпратите надалеч от вашето пространство. Нямате потребност от мъж, който ви кара да се съмнявате в себе си и в достоверността си.

 

 

Бъдете деликатна

Не постоянно става въпрос за вас. Вземете под внимание и възприятията на колегата си.

„ Как ще се почувства той, в случай че се държа по този метод? “ Или „ Как ще се почувства, в случай че кажа това? “ Не е нужно да казвате всичко, което мислите, в случай че това ще нарани колегата ви. Не бъдете егоцентрични.

 

Гордейте се със себе си и мъжа си

 

Няма смисъл да бъдеш с някой, с който не се гордееш. Той може да не е най-богатият мъж или най-красивият мъж на планетата, само че той е любовта на живота ви и вие се гордеете с него. Един мъж ще разбере дали се гордеете с него или не. Един мъж ще бъде поощрен да бъде по-добър, когато знае, че се гордеете с него. Това е като бустер на егото им.

Ако се срамуваш от мъжа си, няма смисъл да си с него.

Разбира се, допустимо да бъдете влюбени в мъж, с който ВСЕ ОЩЕ не се гордеете, само че можете да му помогнете да бъде мъж, на който можете да се възхищавате, САМО АКО той желае да работи върху себе си и без да унищожава личния ви живот.

Ако той не е подготвен да се трансформира във удивителен мъж, неговата неустановеност ще ви разочарова. Истинският мъж няма да пусне жена, която му оказва помощ да бъде по-добър мъж.

 

 

Бъдете потребна

 

Не бъдете отговорност. Бъдете сътрудник.

Всеки мъж желае да бъде с жена, която е подготвена да му партнира, която е подготвена да му помогне да извърши своята пристрастеност, фантазии и житейски цели. Един мъж ще се опасява да загуби жена, която го добавя. Някой, който може да му помогне с неща, които е не запомнил да запомни.

Помогнете му да се усъвършенства и да бъде по-добър човек.

Подкрепете го.

Бъдете негова мажоретка.

Развеселете го, когато е печален.

Помогнете му да реализира задачите си ( само че не за сметка на вашите мечти).

Просто бъдете жена, която го въодушевява да реализира задачите и фантазиите си в живота.

Жена, която му оказва помощ да стане по-добър човек, като му дава мотивацията и насърчението, от което се нуждае, когато времената станат сложни или когато никой към този момент не има вяра в него.

Ако го допълвате, той няма да желае да ви загуби, както вие бихте обичали мъж, който ви добавя.

 

 

Обичайте и се грижете за тялото си

Погрижете се за себе си и тялото си. Не поради мъж, а за себе си. Обичайте тялото си. Не е нужно да имате съвършено тяло или да сте Ким Кардашиян, с цел да обичате и приемате тялото си. Няма значение дали сте размер XXS или размер XXL, стига да имате здравословни привички, да се храните добре и да спортувате постоянно.

Не се срамувайте от тялото. Обществото към този момент прави „ страхотна “ работа с това.

 

 

Покажете му, че не се страхувате да го напуснете

 

Когато един мъж знае, че не се страхувате да го напуснете, в случай че се отнася зле с вас, той няма да желае да ви загуби, изключително в случай че ви цени. Уведомете го  какво ще търпите и какво няма да търпите.

Не би трябвало да се страхувате да прекратите връзка, в която се отнасят с вас по-малко, в сравнение с заслужавате.

В резюме, дамата, която мъжът се опасява да загуби, не е просто всяка жена.

Тя е жена, която има личен живот, свои цели и проекти, свои пари и свои правила. Тя знае какво заслужава и няма да се помири с по-малко.

Тя знае по какъв начин да накара един мъж да се влюби в нея, без да трансформира коя е или в какво има вяра.

Тя има задоволително самоуважение, с цел да се отдалечи от някой, който се отнася зле с нея, даже в случай че той е „ любовта на живота й “.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР