Искаш да те вижда в дългосрочен план и да имаш

...
Искаш да те вижда в дългосрочен план и да имаш
Коментари Харесай

Признаци, че той ви вижда в дългосрочен план и иска връзка

Искаш да те вижда в дълготраен проект и да имаш връзка с него. Ти в действителност го харесваш. Той също те харесва – в действителност даже ти е споделил, че те обича. Все отново не можете да не се чудите дали той желае бъдеще с теб или си просто следващата в живота му.

Когато имате връзка с човек, който обичате, вярата да сте дружно дълго време е естествена. Най-лесният метод да разберете е просто да го попитате, само че от време на време нещата не са толкоз лесни. Може да сте срамежливи или несигурни, тъй че сте търсили признаци, че той ви вижда дълготрайно в дейностите си.

Признаци, че той ви вижда в дълготраен проект и желае връзка

Той може да бъде себе си с теб

Когато един мъж желае да бъдете негов сътрудник в живота, той желае да го харесвате подобен, какъвто е в реалност. За него това не е време за маски и игри: той е сериозен за вас, тъй че има потребност да опознаете същинската му същина и да изберете да прекарате остатъка от живота си тъкмо с този човек.

Той е подготвен да бъде уязвим

Да можеш да покажеш накърнимост също демонстрира здравословно самочувствие, както и откровеност. Когато един мъж е уязвим с жена, той предлага сърцето си на нея. Той усеща прочувствена връзка сред вас и желае да споделите дълбока връзка.

 Той се отваря към вас

Той не се опасява да се изправи пред дълбоки, персонални тематики, тъй като ви има вяра и желае да го разберете. Ако един мъж е подготвен да показа душата си с вас, ще знаете, че той желае същинска прочувствена връзка за цялостен живот, а не любовна връзка.

Той споделя неща за себе си

Един от положителните признаци, че той ви вижда в дълготраен проект, е в случай че ви опише за предишното и сегашното си. Ако споделя истории от детството си, приказва за предишните си връзки и даже ви споделя неща за себе си, с които не се гордее, той желае да го опознаете.

Той споделя възприятията си с вас

Някои мъже играят твърдо и крият възприятията си от дамите в живота си. Мъж, който желае в действителност да го опознаете, ще ви каже по какъв начин се усеща за нещата. Той ще ви показа, когато е смутен, тъй като желае да разчита на вас, и когато е благополучен, тъй като желае да го подкрепите и да няма секрети сред двама ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР