Искането на ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС за подписване на представените от

...
Искането на ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС за подписване на представените от
Коментари Харесай

Георг Георгиев: 7-те точки на ПП-ДБ са несериозни, решението е коалиционни преговори

Искането на ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС за сключване на показаните от втората политическа мощ 7 точки не е съществено управническо предложение, съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев.

По думите му, „ по-сериозно би звучало, в случай че това са 107 точки “.

" Защото, когато по един завоалиран метод вървиш към коалиция и търсиш такава, то нейните цели не може да се изчерпат в едни лист написан текст ", разясни той.

Депутатът напомни по какъв начин в предишния парламент Политическа партия излязоха с декларация, чието прочитане лиши към минута, и споделиха, че това е тактика за ръководство на страната.

" Нашата визия, събрана в 140 страници управническа стратегия, несъмнено не може да бъде поместена в 7 точки. Това даже не са изчерпателни точки, а 7 реда и единствено в 7 реда, в случай че си показват, че могат да се показа на страната излаз от излизане от рецесиите, това не е съществено. " – уточни той.

Георгиев прикани ПП-ДБ да седнат на масата и да договарят, и когато ще се разяснява коалиция, то всъщност да е такава.

" В момента имаме квазиеднолично ръководство - в лицето на кабинета Денков ", сподели Георгиев.

" Няма по какъв начин да чакаме доста проницателност от политическа мощ, в която доайенът и най-опитният народен представител е Настимир Ананиев. " Продължаваме промяната " търсят ГЕРБ и знаят, че без нас не могат да създадат нищо. " - сподели още той.

Георг Георгиев съобщи, че в случай че се приказва за коалиция, ГЕРБ ще упорстват за друго разположение в Министерски съвет.

Той прикани ПП-ДБ, в случай че желаят страната да бъде постоянна и да излязат от " злополуката през последните две години ", да сменят тона.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР