Искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане на постоянна

...
Искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане на постоянна
Коментари Харесай

В Търговище хванаха наркодилър

Искането на Окръжната прокуратура във Варна за взимане на непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ на 37-годишния Илиян Ил. от Търговище за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателния кодекс бе почетено от състав на Варненския областен съд.

Мъжът бе арестуван на 6 юли 2017 година на ул. „ Пирин “ във Варна при профилирана полицейска интервенция по линия на наркоразпространението.

Автомобилът на Илиян Ил. бил е спрян за инспекция. При претършуване и обиск на лицето са открити 1000 таблетки амфетамин, кристално вещество и електронна везна със следи от амфетамин и марихуана.

Направените експертни информации на таблетките посочили, че са първокачествен амфетамин с тегло 289,11 гр., а кристалното вещество с тегло 27,71 гр. се употребява като съставна част при производството на амфетамин. Претърсено е жилището на 37-годишния мъж в Търговище, откъдето полицията иззела 6 ампули метамфетамин.

При още един оглед на автомобила на обвинения с куче са открити спомагателни количества таблетки и марихуана.

Илиян Ил. е обвинен и по досъдебно произвеждане на Районната прокуратура в Смолян, където е разследван за държане на наркотични субстанции.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР