Искаме избори. Искаме оставката на главния каскет на Република България,

...
Искаме избори. Искаме оставката на главния каскет на Република България,
Коментари Харесай

Протестът на Демократична България се премести пред Министерски съвет

" Искаме избори. Искаме оставката на основния каскет на Република България, основният прокурор Иван Гешев и оставката на вътрешния министър Младен Маринов ". Това съобщи съпредседателят на “Демократична България “ Христо Иванов при започване на днешния митинг пред Министерството на вътрешните работи. От партията упорстват за оставките поради експанзията на служители на реда по време на митингите в последните дни, както и за създалото се напрежение предходната събота край " Росенец ".
" 10 от най-силните ми години минаха в тази постройка. Влязох в Министерство на вътрешните работи, в държавното управление на Филип Димитров, с цел да сменим тази система и през днешния ден ми е болно ", сподели пък ген. Атанас Атанасов и упрекна Маринов, че е " министър на задкулисието ", съобщи 24 часа.
По-късно митингът на " Демократична България " се причисли към събралите се за пети следващ ден за оставката на държавното управление пред Министерски съвет. В 18,40 часа от Министерството на вътрешните работи те се насочиха към Ларгото.
Така измежду лицата на митинга на “Дондуков “ се причислиха Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов. На митингът е и столичният общински консултант арх. Борислав Игнатов, който беше и претендент за кмет на София. До момента ситуацията е спокойна, без провокации. Полицейското наличие в целия център на столицата е засилено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР