Искаме да ви съобщим една сладка новина, която да подправи

...
Искаме да ви съобщим една сладка новина, която да подправи
Коментари Харесай

Любимите торти на пловдивчани с ново име

Искаме да ви съобщим една сладка вест, която да подправи деня ви с положителна страст. Любимите на пловдивчани торти “Колекция " подхващат европейска тенденция в развитието си и по отношение на това трансформират името си на " Cake Collection “. Невероятните торти, които непрестанно потвърждават своето качество, резервират обичаните усети. Уникалната им технология на подготвяне с кексови блатове, домашни варени кремове, и съвременна визия, облечена в белгийски шоколад остават на витрините на " Cake Collection “.  Но това няма да са единствените оферти. Менюто се уголемява с печива, приготвени на място.

Благодарение на новаторския и креативен дух на екипа си " Cake Collection “ се развиват със скоростта на международните трендове в сладкарското изкуство. Това потвърждават участията им в разнообразни сладкарски изложби, последното от които - 25-тото юбилейно издание на Международния уъркшоп " Cake International “ в Бирмингам, тази година.  

Освен това през 2018 година те получиха и Европейска премия за качество в категориите професионализъм, работа с клиенти, уместност, капацитет и известност от Европейския бизнес проучвателен център.

В рамките на 5 години торти " Колекция “ влязоха в сърцата и домовете на своите клиенти в Пловдив, Бургас и София под мотото " Вашата приятност е нашата наслада! “. " Cake Collection “ не престават в тази тенденция, давайки най-хубавото на своите клиенти и за да създадат всеки персонален мотив магически и впечатляващ. 

Освен новото име и предложенията в менюто си, от компанията са подготвили и още една изненада за своите фенове, а точно - нови обекти под марката “Cake Collection “ в мол Plovdiv Plaza и в мол " Парадайс " в София. А след ремонта на обекта в Бургас, той си остава на същото място – мол " Галерия ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР