Искам да се обърна най-официално към другаря Радев, във връзка

...
Искам да се обърна най-официално към другаря Радев, във връзка
Коментари Харесай

Марков с призив към Радев да въведе визи за американски граждани

" Искам да се обърна най-официално към другаря Радев, по отношение на едно сритано в ъгъла наложително решение за страната.
Това решение има основно значение за възвръщане достолепието на българската страна и нация и в случай че не бъде решено от самия Радев, в границите на това служебно държавно управление, ще приема, че той е естествено продължение на всички политически червеи преди него. Не, че не го мисля и в този момент, но нейсе.
 Марков: Радев е същата политическа марионетка, с още по-разрушителна мощ от самия Борисов Марков: Радев е същата политическа марионетка, с още по-разрушителна мощ от самия Борисов
" Когато Борисов се качи на престола, пръв започнах обществен конфликт с този явен парадокс. Малко бяха тези, които се осмелиха да остан...
Става въпрос за въвеждане на светкавична процедура за налагане на визов режим по отношение на американските жители, като реципрочна мярка против антиевропейското и унизителното отношение на американската администрация към целия български народ ", написа специалистът по национална сигурност.
Стратегическото ни партньорсто няма никаква стойност пред това гнусно и продължаващо оскърбление.
Не те апелирам, Радев! Идват избори. България има потребност от достолепие и чест. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР