Искам да привлечем колкото се може повече участници в конкурса,

...
Искам да привлечем колкото се може повече участници в конкурса,
Коментари Харесай

Бойко Борисов с изявление от Египет: Тук имат голям интерес към България, за Радев не ме питайте, не се занимавам с политически лидери

" Искам да притеглим колкото се може повече участници в състезанието, мощни, огромни, с повече опит. Техните компании вършат по 40-50 км дневно газопроводи. Каним ги да дойдат и да вземат участие в състезанието. Сега на срещата споделих, че имам леки терзания за Саудитска Арабия. Имаме смесени предприятия с тях, а както знаете в този момент ги вкараха в черния лист. Ние инвестирахме доста, и в посолство, и във взаимовръзки. За пръв път отворихме пазар за една от най-богатите страни. Тук имат голям интерес към България, и от Краля и от външния министър, цялата делегация беше при мен. Днешната среща и присъединяване ни в декларацията, която се надявам, че в този момент ще одобряват, сред Европейски Съюз и лигата на арабските страни. Независимо от големите различия всички са на мнение, че единствено разговорът ще помогне, срещу битката с тероризма, трафика на хора, неконтролираната миграция, вложенията, образованието ", съобщи министър председателят Бойко Борисов в изказване от Египет, излъчено по Канал 3.

На въпрос за Румен Радев Борисов се сопна: " Вижте, аз имам доста работа и с политически водачи не се занимавам. Има си партии, организации, не се греша в тяхната партия и решения. Когато взимаш страна на една партия непрестанно против друга се превръщаш в политически водач "

" Когато развиваш нови другарства както в този момент със Саудитска Арабия, Обединените Емирства, места на които до преди десетилетия не е стъпвала. България е образец по какъв начин работи добре по едно и също време с Турция, с Египет, Ливан, Гърция, Кипър. Ние не скапваме другарства за сметка на нови, а надграждаме нови. Политиката ни е толкоз ясно, че никой не си разрешава да пита даже за какво те, за сметка на нас. България е извънредно предан член на НАТО и Европейски Съюз с прагматични връзки, поради мястото, на което се намираме. Сега и с Ципрас си говорихме, да създадем едно четириъгълно съвещание, среща. Написах писмо до Румъния, Сърбия и Гърция, да включваме Северна Македония в нашите срещи, тъй като всички построяваме сега между тях железопътни линии, автомагистрали и може да създадем кулоар номер 8, номер 4, номер 10 със сърбите. С сътрудниците вървим доста напред. Казах, че до юни евентуално ще създадем първата копка на Интерконектора с Гърция. "

" Какво да ви кажа? Толкова бързо свършва живота, че.. съболезнования на фамилията. Действително си отиде един заслужен човек в публицистиката. Агенция " Фокус " беше един справедлив уебсайт, под неговото управление. Оставил е огромна следа в съзнанието на хората, които го познават ", сподели още премиера по отношение на новината за гибелта на Красимир Узунов. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`; document.getElementById( " commentBannerContainer " ).style.display = `none`; }
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР