Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват,

...
Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват,
Коментари Харесай

Ако ме арестуват, не е толкова страшно: Борисов - slava.bg

Искам да бъдете по-отпуснати, най-вече да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, самун, вода, не е толкоз ужасно. Да не се двоумят, в случай че ще идват - да идват по-рано, че след това ще обикалям по страната. Ще срещнат опозиция. Да се примъкват там по техния си метод. На почтени избори не могат да ни победят ", по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към част от младежкия партиен актив по време на следващото показване на новите фрагменти. Темата бе икономическата стратегия преди изборите на 11 юли, само че Борисов не пропусна да разяснява дейностите на служебното държавно управление.

"Няма да им се плашите, задачата съм аз, ще сложите след това един портрет тук, ще козирувате. За това се боря, ГЕРБ да я има, мен като ме няма. Дълги години да ги тормозите комунистите, ние не сме като Ицето и Атанасов незабавно да завъртим опашката и стартира да ни харесва и Радев, и комунистите, и с всички единствено ние да сме добре, единствено ГЕРБ да са зле. Окей, ГЕРБ са зле, ще пристигна и вашето време да станете още по-зле. Те няма да свършат до нас. Искам вие да сте бастиона на демокрацията, това, което става сега като прелом, няма нищо законово сега. Кандидат-президентът разпорежда на кандидат-президента да свърши кандидатпрезидентската работа. Дано продължи адашът да приказва повече ", с тази повеля Борисов закри сбирката.

Започна я по същия метод.

"Никой не приказва за стратегия, не приказва за нищо друго с изключение на ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, в която държавното управление и службите бяха упрекнати в подслушване. До ден-днешен няма нищо действително, тъй като не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че би трябвало бързо да съшият нещо, да създадат някакъв нов "Костинброд ". В желанието си това да го сторят ни нарекоха някогашни хора, както са казвали чекистите в Съветския съюз и са унищожили целия цвят на нацията. Същото е било в България. Основният мотор на това е една мракобесна фигура, началник на комунистическо разследване, извънредно червен на алена тирания, който плаши и основава боязън. Трескаво желаят да намерят нещо, с което избягат от това. Рано или късно би трябвало да кажат кои са. Трескаво търсят някой като оня предприемач в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава ", сподели Борисов, очевидно визирайки думи на Бойко Рашков от през вчерашния ден. Информацията за подслушвани политици на опозиционни партии преди изборите пристигна от съпредседателя на "Демократична България " Атанас Атанасов, бе доказана от вътрешния министър Бойко Рашков, а Христо Иванов разгласи пред "Дневник ", че поръчката, съгласно него, идва непосредствено от Бойко Борисов. Лидерът на "Изправи се.БГ " Мая Манолова пък прикани за общи дейности с "Има подобен народ " и "Демократична България ". Междувременно ръководителят на ДАНС бе заменен, само че резултати от инспекцията скоро не се чакат.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР