Искали ли сте някога двуместен Tesla Model Y? Не, не

...
Искали ли сте някога двуместен Tesla Model Y? Не, не
Коментари Харесай

Баничарка от Тесла Y

Искали ли сте в миналото двуместен Tesla Model Y? Не, не като shooting brake (въпреки че какъв брой ужасно би било това) — а просто модел Y с отстранени задни седалки. Няма значение, тъй като Tesla знае, че някой във Франция има потребност от подобен и това беше цялата мотивация, от която се нуждаеше, с цел да сътвори тъкмо това.

По-рано тази седмица Tesla показа двуместен Model Y извънредно за френския бизнес пазар. И въпреки да наподобява еднакъв със общоприетия Model Y извън, той разполага с голям багажник.

Съвсем безусловно, тъй като всичко след предните седалки е място за предпазване. Clement Maguet, старши експерт по сметки в Tesla, разгласи продукта в LinkedIn. Според Maguet, Model Y има 76 кубически фута (2158 литра) пространство, което е тъкмо същото количество, което прави общоприетият двуредов Model Y, когато вторият ред седалки е прегънат. Без сгъваеми седалки, Model Y има единствено 30,2 кубически фута място за предпазване.

Вярвате или не, Tesla в действителност не създава тези коли като тези от фабриката. След построяването на общоприета кола или кола за дълги дистанции, транспортното средство се предава на група за съоръжение на транспортни средства, наречена Gruau, която построява специфични транспортни средства, които извършват задания за медицински превоз, погребения, правоприлагане и хранителни услуги. Maguet споделя, че Model Y може да бъде конфигуриран за голям брой конфигурации на задни лавици като капаци за багаж, чекмеджета, защитни решетки, точки за закрепване и други

За Tesla това значи да се възползват от още една малка врата за държавни дотации в името на клиентите. Франция разрешава на бизнеса да се откаже от локалния налог TVS върху транспортни средства, употребявани с комерсиална цел, стига транспортните средства да дават отговор на избрани критерии. Едно от тях е конфигурацията на седалките, което Tesla прави, като оборудва Model Y единствено с две седалки на предния ред.

Честно казано, колкото и поляризиращи да са държавните дотации, би трябвало да го предам на Tesla - това е отдаденост. Tesla познава своите пазари и схваща по какъв начин да приспособява своите артикули към локалните закони, с цел да завоюва спомагателен пазарен дял. Той направи същото в Канада, когато предложи Model 3 с пробег от единствено 94 благи, тъй че не е изненада, че автомобилният производител също сътвори това доста по-просто решение извънредно за своите бизнес клиенти във Франция.



Към момента на писане автомобилът не е разполагаем за поръчка непосредствено от френския магазин на Tesla. Tesla популяризира тази настройка като бизнес-към-бизнес (флот) покупка, което наподобява разумно поради предназначението на Tesla за транспортното средство. За страдание това значи, че нямаме визия какъв брой коства спрямо характерен модел Y.

Tesla споделя, че възнамерява да показа това транспортно средство в другите си магазини във Франция от началото на този месец и да продължи до лятото.

Източник: insideevs.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР