Иска ли той да излезе с вас или не? Това

...
Иска ли той да излезе с вас или не? Това
Коментари Харесай

8 признака, че той иска да излезе с вас

Иска ли той да излезе с вас или не? Това е въпрос, който евентуално най-малко един път сте си задавали, когато става въпрос за някой, който харесвате. Отговорът от време на време може да не е толкоз елементарен. Възможно е да има доста знаци, които да ви карат да мислите, че той в действителност ви харесва. Той ви изпраща емоджита, както дете пуска бонбони на Хелоуин. Или пък постоянно е там, където сте и вие, като че ли непрестанно търси метод да бъде покрай вас. А може и да ви гледа по-особено, като че ли е влюбен. Но дали всичко това в действителност е по този начин или просто е плод на въображението ви и желанието за освен това с него. Време е да спрете да се взирате в това какво демонстрира кафето и да не гадаете.

Затова дано се потопим в най-пикантните неща – за какво привличането е като кубчето на Рубик, което даже Алберт Айнщайн мъчно би решил. Повярвайте ни, не сте сами, в случай че в миналото сте гледали някого и сте се чудили дали желае да излезе с вас. Сега ще разгледаме някои от признаците, че това в действителност е по този начин.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Може да отмятате всеки детайл от този лист, като по този начин се доближавате все по-близо до отговора на огромния въпрос и ще разберете дали той желае да бъде с вас:

Редовно комуникира с вас

Първо в контролния лист на нашия любовен детектив е въпросът дали той постоянно поддържа контакт с вас. Ако постоянно на телефона ви има известия от него, това е знак. В случай обаче, че той се сеща за вас единствено понякога и то най-често, когато вие сте му писала първа, евентуално той не желае връзка с вас.

Включва ви в бъдещи свои проекти

Знаете, че в случай че някой желае да сте в живота му, той евентуално ще прави по този начин, че да ви включи и в проектите си за бъдещето. Преди да си помислите освен това, ще отворим една скоба. Това не значи, че той към този момент възнамерява женитба, деца и остаряване дружно, тъй че забавете темпото. Дори да ви предложения на кино с неговите другари или пък на обща екскурзия, това също е доста положително начало. Така той слага първите семена за бъдещето с вас.

Демонстрира физическа непосредственост

Дори да нямате връзка с даден човек, това не значи, че той не може да покаже, че желае да е с вас, посредством физическа непосредственост, само че без да прекрачва границата. Например Той може инцидентно да допре ръката ви или пък да ви прегърне малко по-дълго, в сравнение с останалите в компанията. Всичко това са значи, че той желае да излезе с вас и в действителност изпитва някаква обвързаност.

 с вас 8 признака, че той желае да излезе с вас

Близките му ви познават

Знаете, че когато една връзка стане сериозна, всеки от двамата среща другия с околните и приятелите си. Ако обаче той желае да е с вас и сте значима за него, това може да стане, още даже преди да имате някакъв вид любовни връзки. Движите ли се в една компания? Познавате ли родителите му или пък знаете ли по какъв начин се споделя кучето му? Колкото повече позитивни отговори на тези въпроси дадете, толкоз по-вероятно е той да желае да има същинска връзка посред ви. Ако това се случва, то значи той желае нещо съществено с вас.

Полага старания да опознае приятелите и фамилията ви

В продължение на казаното преди малко, ще продължим мисълта си с това, че както вие евентуално познавате обкръжението му, по този начин евентуално и той ще се опита да опознае вашето. Сближавайки се вашия кръг от другари, той подсъзнателно желае те да го одобрят като някой, който е подобаващ да излиза с вас. Нещата ще станат още по-сериозно, когато той се интересува и от фамилията ви. Значи евентуално в действителност желае бъдеще с вас.

Искрено се интересува от вас

Важно е да не се заблуждавате. Дори някой да ви зададе куп въпроси за вас и близките, това към момента не е сигурен симптом, че той се интересува и желае връзка с вас. Замислете се до каква степен този човек слуша в действителност това, което казвате. Ако несъзнателно сте загатнали обичаното си цвете и след седмици или даже месеци получите точно такова от него за рождения си ден, това е знак, че той в действителност желае да е с вас.

 с вас 8 признака, че той желае да излезе с вас

Прави непрекъснат контакт с очите

Спомняте ли си тези погледи, които като че ли продължаваха цялостен живот? Това не е просто кино магия, това е „ Окулесика “ в деяние! Последователният контакт с очите е невербален знак за същински интерес и прочувствена връзка, която той желае да има с вас. Ако той поддържа зрителен контакт, до момента в който говорите, той не е просто вежлив, а е изцяло запленен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР