Ирландската лейбъристка партия разкритикува сър Кийр Стармър за разочароващата“ му

...
Ирландската лейбъристка партия разкритикува сър Кийр Стармър за разочароващата“ му
Коментари Харесай

Лейбъристката партия критикува Кийр Стармър за „разочароващата“ позиция по отношение на Газа

Ирландската лейбъристка партия разкритикува сър Кийр Стармър за „ разочароващата “ му позиция във връзка с Газа и го помоли „ да промени курса “.

Търговско дружество на лейбъристите Aodhán Ó Ríordáin сподели, че сър Кийр Стармър на процедура е „ мажоризирал “ военната атака в анклава, защото броят на починалите надвишава 25 000.

Както консервативното държавно управление на Обединеното кралство, по този начин и лейбъристите опозицията съобщи, че поддържа правото на Израел да се пази след офанзивите на Хамас от 7 октомври, при които бяха убити 1200 души, а други 250 бяха отвлечени.

Както торите, по този начин и английските лейбъристи показаха поддръжка за двудържавно решение за спора и „ стабилно “ преустановяване на огъня, само че се опълчиха на апелите да поддържат неотложно такова.

Г-н Стармър беше подложен на критика за мнения, направени по време на изявление за LBC през ноември, където той наподобява твърди, че „ Израел има правото ” да откаже зареждането и водата от палестинците в Газа.

По-късно той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР