Ирландската дизайнерка Мария МакMанус отчита повишение на трафика в платформата

...
Ирландската дизайнерка Мария МакMанус отчита повишение на трафика в платформата
Коментари Харесай

Секси с тонове дрехи: Нова модна вълна измества „голото обличане“

Ирландската дизайнерка Мария МакMанус регистрира покачване на трафика в платформата си за електронна търговия през този зимен сезон.

Роклята ѝ Knot Dress – дълга много под коляното с обемни ръкави и високо деколте, генерира огромен брой визити и кликове.

" Прозрачните материи и разголените тоалети може и да са известни трендове, само че прикриването на всички елементи от тялото също е действителен метод да се усещаме секси ", изяснява Мария пред WSJ.


mariamcmanus.com

В последните сезони " голото обличане " доминираше на подиума, аления килим и в обществените мрежи.

Спомнете си транспарантните рокли (като блестящата мрежеста на Bottega Veneta, с която Дуа Липа се появи на премиерата на " Барби " ) или комплицираните транспарантни мрежи в роклите на Elie Saab и PatBo.


X/ Dua Lipa

Сега обаче, усетите се трансформират – на стилните сцени, в количките за електронна търговия и даже измежду смелите купувачи от поколението Z, към облекла, които оферират повече материя, като охолно напластените визии на Row да вземем за пример.

" На доктрина ми харесва концепцията за транспарантна рокля ", споделя 23-годишната капиталова анализаторка от Манхатън Мари Чен-Фиске. " Но ми се коства по-модерно да нося нещо загадъчно. " Това, което тя счита за " извънредно готино " е: прилепнала, само че покриваща трикотажна рокля от Toteme или J.Crew и ботуши с грайфери " за секси фактор ".

32-годишната Дженифър Бърчет от Бруклин, която работи като старши началник по връзките, комбинира сет от вълнени панталони и кашмирен елек, покрити с нещо като блейзър кимоно в бохемски жанр от Meshi.

" Мисля, че в този момент хората желаят да носят повече пластове, тъй като облеклата ги карат да се усещат като в предпазен пашкул ", счита нюйоркската дизайнерка Мария Корнехо.

" Мразя думата " секси " тук. Предпочитам да е " чувствена ", тъй като има нещо толкоз забавно в прикриването, в меката ризница. Дойдох в тази страна като дете единствено с облеклата на гърба си, тъй че за мен, когато покриваме телата си с повече облекла, е метод да се почувстваме обичани ", добавя дизайнерката, която като дете емигрира в Съединени американски щати от Чили.

Лейбъли като Miu Miu и Jacquemus неотдавна понижиха предложенията си от стилния подиум, които господстваха в обществените медии през 2022 и 2023 година, в интерес на по-дълги и многопластови визии.

Онлайн Net-a-Porter се концентрира към обвиваща глезените рокля от жарсе на Khaite, а Aritzia добави блузи с дълъг ръкав и миди поли с кормила.

Тенденция за изцяло покритие на кожата се вижда и на аления килим.

На премиите " Златен глобус " режисьорът на " Барби " Грета Гъруиг беше загърната в покривало от Fendi Couture, а Иса Рей носеше рокля с пера от главата до петите на Pamella Roland.

Докато моделите и звездите могат да създадат купчините плат да наподобяват изискан, елементарните хора рискуват да наподобяват като погълнати от кит в обемни тоалети.

Дизайнерката Рейчъл Коми поучава, че с цел да се прикриете стилно, би трябвало да вземете поради пропорцията на тялото си.

" Фините плетива са от основно значение, тъй като можете да ги носите като главен пласт, без да са обемни ", добавя тя. През този сезон създава и меко боди от перуанска вълна алпака, предопределено за носене върху тениска, рокля или пуловер, да вземем за пример.

Ако сте вложили в " голите " щампи от предходната година, не бързайте да съжалявате. " Сложете транспарантната си блуза върху трико и комбинирайте с доста необятен панталон ", поучава още Коми.

" Така ще изглеждате готино, а и няма да измръзнете ".
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР