Ирисологията е наука, която дава представа за здравословното състояние на

...
Ирисологията е наука, която дава представа за здравословното състояние на
Коментари Харесай

Емил Елмазов може да разпознае болестите и страданията по очите

Ирисологията е просвета, която дава визия за здравословното положение на целия организъм, защото в очите е изваяна картината на всички органи и системи. С точки, петна, пигментация и други характерни знаци се отразят болести, възпаления, затруднения и даже се дава изясненост за минали към този момент заболявания. В България с ирисова диагностика професионално се занимават не повече от 10 експерти, които имат опит в тази сфера над 30 години. Един от тях е ръководителят на Съюза на билкарите у нас и създател на резервата „ Билкария ” във Велико Търново Емил Елмазов.Не единствено вкусни, само че и доста потребни: Виже кои 7 заболявания можете да излекувате с мандарини по-добре, в сравнение с с хапчетаЗа доста от нас миризмата на мандарини е мощно обвързвана с упованието на новогодишното знамение.
Както се…Dec 3 2018vijti.com

Той ползва метода в своя кабинет за ирисология в остарялата столица и обикаля още 7 града, с цел да оказва помощ на хората да научат повече за здравословното си положение.
Емил Елмазов се захваща с необятната просвета, откриваща болести единствено посредством разчитане на очите, преди 36 години. „ Спечелих конкурс, проведен от полска организация, която ме награди с безвъзмездна обиколка на страната и опция да напиша книга за Полша. Там се срещнах с доста забавни хора – учени, лекари, откриватели, писатели, а във Варшава и попаднах при един професор по ароматерапия и ирисология. С него намерихме общ език, защото той водеше огромен тръст за натурална козметика във Варшава, а аз много време се бях занимавал с билки ”, описа той.

Професорът го поканил да приключи курс в университета, където преподавал в катедрата по ирисология. 5 години траяло образованието, усвоявайки две разнообразни системи на дисциплината. Отпреди това Емил бил осведомен с метода на лечителя и основоположник на ирисовата диагностика в България Петър Димков. Казва, че 30 години били нужни, с цел да назова себе си приключен ирисолог, базирайки се освен на приключения курс, само че и на персонални наблюдения и насъбран опит през десетилетията.

Ирисите са еластични и това разрешава преместването на някое петънце при всеки обзор. Това може да бъде разчетено неверно, тъй като знакът ще се разположи в напълно друга област, отразяваща различен орган, и в случай че нямаш опит, съществува голям риск да се подведеш ”, разяснява Елмазов. Той изясни, че фотографията на очите би трябвало да е прецизна, с цел да може да се огледа всеки един подробност. Техниката, която употребява той, дава опция за увеличение на облика до 70 пъти. Твърди, че ИРИСОВАТА ДИАГНОСТИКА ИМА ПРЕДИМСТВА ПРЕД ТРАДИЦИОННАТА МЕДИЦИНА В РЕДИЦА НАПРАВЛЕНИЯ. Науката дава информация за болесттите дали са злокачествени или доброкачествени. Освен това показва етапите на заболяванията. „ Да вземем да вземем за пример дебелото черво. На ириса са отразени данни за най-леката форма на дискомфорт – неспокойствие на дебелото черво, след това – колит, полипи и най-после рак.Тези положения в обичайна медицина се потвърждават с проучването колоноскопия. Това е мъчителна процедура, която се прави с цялостна анестезия и от време на време води до затруднения и вреди. Всичко това може да се избегне посредством разбор на ириса, траещ не повече от 15 минути ”, посочи той.

Елмазов увери, че ирисът не бърка в отразяването на положението на индивида, а е допустимо ирисологът да допусне неправилност в разчитането му. Според него тази дисциплинираност постоянно се оказва избавление на пациенти, които се двоумят в лекари, дали им разнообразни диагнози. Билкарят добави, че методът дава сведения и за подобрението при лекуване. По този метод излиза наяве дали заболяването се повлиява от избрани лекарства, или те не са ефикасни.

„ Ирисовата диагностика разрешава да се открият здравословните отклонения доста рано, както и генетичните предразположености към наследствени болести, което е гаранция за по-малко блуждаене при лекуването. Тъй като постоянно хората страдат от няколко заболявания по едно и също време, с ирисологията може да се откри връзката сред тях и надлежно първопричината им ”, разяснява той.

Галина ГЕОРГИЕВА

Инфо: Борба

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР