Ирина Флорин получава неприлични предложения. Ирина Флорин се оплака тези дни

...
Ирина Флорин получава неприлични предложения.
Ирина Флорин се оплака тези дни
Коментари Харесай

Ирина Флорин лъсна в сайт възрастни! Перверзни мераклии запалиха телефона на звездата


Ирина Флорин получава неприлични оферти.

Ирина Флорин се оплака тези дни от секстормоз! Поп звездата, която трансферира 60-те, само че е с визия на госпожица, от известно време насам получавала неприлични оферти по телефона.

„ Дали са ми номера за сексуслуги. Звънят ми, оферират ми секс. Пъшкат ми в слушалката “, разкри певицата.

Изпълнителката на „ Цвят виолетов “ твърди, че не влизала в вербален контакт с натрапниците, а затваряла или ги блокирала. Как има намерение да се оправи генерално с казуса, тя не показва. Заради това в гилдията заподозряха, че Флорин си прави пиар.

„ Всичко това звучи брутално, само че демонстрира, че още е търсена и мечтана “, считат колежки на родената в Никополско село гласовитка.

Ирина Флорин не е вулкан на сцената, само че в живота е била „ муза “ на значително мъже от сой. Преди 10-ина години даже се заприказва, че певицата е завъртяла главата на Мариан Вълев-Куката, който тогава бе на гребена на вълната поради звездната си роля в паметния сериал „ Под прикритие “. Помолена за коментар, Флорин нито удостовери, нито отхвърли тези клюки. Със сигурност се знае, че в един интервал „ копринената жена “ и известният артист са доста близки. Дали става въпрос за освен това от другарство, остава мистерия.

От години е известно, че поп звездата си пада по театъра и по думите й може да  гледа някоя изключително харесала й се режисура доста пъти. Певицата е остаряла приятелка с пеещата актриса Ваня Щерева. На млади години двете даже живеят в обща квартира, вършат купони и си споделят всичко за любовните завоевания и разочарования. Дългогодишно другарство свързва Ирина и с известните актриси Койна Русева и Касиел Ноа Ашер, които вземат участие в клипа към песента й „ Три “.

За сефте тези дни Флорин разкри и по какъв начин се е сдобила с артпсевдонима, с който към този момент 22 години е измежду водещите имена на родната поп сцена . Истинската фамилия на поп изпълнителката е Костадинова, прекомерно прозаична, с цел да я изстреля към върховете на музикалния Олимп. Неин кръстник в специалността, доверява певицата, станал, другар, който тя назовава загадъчно „ Кери “.

„ Кери ми измисли псевдонима. Започна да ме пита: „ Я ми кажи по какъв начин се споделя баба ти, по какъв начин се споделя дядо ти... “, спомня си изпълнителката на „ Мога “.

Ирина му споделила, че дядо й е румънец и се споделя Флори. „ Много красиво звучи! “, възкликнал нейният другар. „ Добре, но те няма да ми дадат да се прекръстя на Флори. А той ми вика: „ Тогава ще го създадем Флоринова “. Минавам през „ Флоринова “, по-късно и през Флорина. И най-после заковах на „ Флорин “, разказва перипетиите си певицата. Тя и до момента не се смущава, че през годините този псевдоним постоянно ставал причина да я афишират за внучка на най-известния български преводач от румънски - към този момент починалия Сидер Флорин. Дали той е имал искания към семейството, историята мълчи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР