Ирена - красивата сестра на популярната у нас актриса Саня

...
Ирена - красивата сестра на популярната у нас актриса Саня
Коментари Харесай

Красивата сестра на Саня Борисова като принцеса от Близкия Изток

Ирена - красивата сестра на известната у нас актриса Саня Борисова, не е напускала рамките на Дубай, където живее от съвсем 16 години насам, откогато стартира пандемията.

Това обаче напълно не е проблем за нея, защото в края на септември тя показа, че всеки ден отначало се влюбва в космополитния град, трансформирал се в неин дом. Освен това, макар че не пътува на никое място, хубавицата постоянно радва своите над 400 хиляди почитатели в обществената мрежа с нови фотоси, написа уеб сайтът life.dir.bg.

A post shared by (@reneborisova) on Nov 8, 2020 at 5:27am PST

Така да вземем за пример, напълно неотдавна Рене, както я назовават нейните близки, качи в персоналния си Инстаграм профил няколко приказни фотоси, снимани на плажната линия на изкуствено основания остров Плам Джумейра, чиято форма прилича тропическото дърво, на което е кръстен. На фрагментите тя наподобява като същинска принцеса от Близкия Изток, с каквато в действителност я съпоставиха някои от почитателите ѝ в платформата.

Основна причина за паралела им е роклята, с която е облечена светлооката българка, разкриваща прелестната ѝ фигура. Изумруденозеленият тоалет, чиято дължина стига до земята, се отличава с висока цепка в предната част на разкроената пола с висока талия, от която стартират две необятни ленти, които, кръстосвайки се, образуват деколтето на дрехата.

" Сладко и солено, както одобрявам пуканките си ", гласи закачливото обръщение към фотографиите, снимани на фона на впечатляващите небостъргачи, намиращи се наоколо до 5-звездния хотелски комплекс " The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina ".

A post shared by (@reneborisova) on Sep 21, 2020 at 6:23am PDT

Към момента постът ѝ е събрал съвсем 17 хиляди лайкове, като броя непрекъснато пораства. Множество от феновете ѝ се включиха в мненията, с цел да изразят своя екстаз към Рене, усмихваща се лъчезарно от фотосите.

" Изглеждаш превъзходно ", написа потребителка на уеб страницата.

" Русалките са същински ", включи се различен.

" Блестяща като принцеса ", заключи трети.

В Обединените арабски емирства Борисова работи главно като модел, чийто прелъстителен външен тип е приет даже от стилната библия " Vogue ", сложила облика ѝ на корицата на своето арабско издание два пъти.

Освен професионалните си задължения пред фотографския обектив, в продължение на три години тя е била пиар на най-известния комедиант в екзотичната страна. Чаровницата дефинира това време за най-стресиращия интервал в живота си, заради този факт взема решение да се откаже и да стартира да работи за себе си. Сега тя има личен уебсайт за хубост, сътрудничейки си с огромни и известни марки.

В края на април, отговаряйки на въпросите на своите фенове в обществената мрежа, Ирена разкри, че възнамерява следващата година публично да се врече в обич на мъжа до себе си, минавайки под венчилото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР