Иранските власти ще премахнат от понеделник, 20 април, ограниченията в

...
Иранските власти ще премахнат от понеделник, 20 април, ограниченията в
Коментари Харесай

В Иран почват да отпускат мерките срещу коронавируса

Иранските управляващи ще отстранен от понеделник, 20 април, рестриктивните мерки в работата на тези типове бизнес, които са класифицирани като междинен риск за разпространяване на ковид. Това разгласи президентът на Иран Хасан Рухани, съобщи БГНЕС.
Според Рухани, " броят на пациентите и броят на смъртните случаи в страната понижава ". " Ако обаче в търговски център има заведения, които попадат в категорията с висок риск, като заведенията за хранене, те остават затворени ", добави той.
На 11 април в Иран възобновиха работа бизнеси, чиято активност не съставлява нараснала опасност от разпространяването на ковид. На 20 април се планува да се отстранен рестриктивните мерки за придвижването на персоналните транспортни средства сред провинциите.
През последните седмици в Иран се следи наклонност към понижаване на броя на новите инфекции. Според формалната статистика броят на инфектираните дневно е достигнал пика (3 186 случая) на 30 март, след което е почнал да понижава. Броят на откритите случаи на ковид сега е към 81 000, а регистрирани са най-малко 5 031 смъртни случаи.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 19 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР