Ирански се е натъкнал на мина в Червено море и

...
Ирански се е натъкнал на мина в Червено море и
Коментари Харесай

Мина в Червено море удари ирански кораб

Ирански се е натъкнал на мина в Червено море и е развален от детонацията , осведоми ТАСС. Според организацията, става въпрос за транспортен съд, който ескортира ирански търговски плавателни съдове в Червено море.
Съединени американски щати отхвърлиха да са взели участие в случая. Това заяви вестник " The Hill ", базирайки се на изказване на представителя на Пентагона Джесика Макналти. Съединени американски щати " са осведомени с медийни известия за случая със Савиз в Червено море. Можем да потвърдим, че не са взели участие американски сили ", съобщи тя. И добави, че не може да даде спомагателна информация.
 Иракски транспортен съд похитен в ирански териториални води Иракски транспортен съд похитен в ирански териториални води
Иракски частен транспортен съд е похитен от незнайни лица в ирански териториални води, оповестява ТАСС, базирайки се на новинарския портал &bd...
Съобщава се, че корабът, принадлежащ на Иран, е претърпял офанзива в Червено море. Според него случаят е разследване от детонацията на взривно устройство на борда . Телевизионния канал " Al Arabiya " пък осведоми, че случаят е станал край крайбрежията на Еритрея и корабът принадлежи на Корпуса за защита на ислямската гражданска война (IRGC, елитните елементи на иранските въоръжени сили). Израелски медии настояват, че е атакуван разследващ транспортен съд. Иранските управляващи към момента не са създали публични изказвания по този въпрос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР