Ирански пътнически самолет се е запалил по време на полет,

...
Ирански пътнически самолет се е запалил по време на полет,
Коментари Харесай

Ирански пътнически самолет се запали по време на полет

Ирански пътнически аероплан се е запалил по време на полет, минути след излитането от летището в град Горган, в административния център на провинция Голестан, северен  Иран, предаде Спутникнюз, представен от БГНЕС. 
Според информацията се е запалил един от моторите на самолета, който е изпълнявал полет от Горган към Техеран. Пилотите са били принудени да се върнат назад на летището.
Няма съществено потърпевши пасажери при спешното кацане на летището в Горган. Иранските авиационни управляващи започнаха следствие на повода за пожара в мотора на самолета.
По-рано днес стана ясно, че Техеран ще проучва черните кутии от взривения украински аероплан. Машината катастрофира на 8 януари, като след това Иран призна, че е свалил самолета простъпка. На борда му бяха 176 души: 167 пасажери от  Иран, Украйна, Канада, Германия, Швеция и Афганистан и девет членове на екипажа. Всички те починаха.
Боинг 737 на Международната самолетна компания Украйна бе свален от иранска ракета на 8 януари, няколко минути след началото на полета. На борда му бяха 176 души: 167 пасажери от  Иран, Украйна, Канада, Германия, Швеция и Афганистан и девет членове на екипажа. Всички починаха.  
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР