Ирански хакери публикуваха в Телеграм всички лични данни на албанския

...
Ирански хакери публикуваха в Телеграм всички лични данни на албанския
Коментари Харесай

Хакери осветиха личните данни на албанския премиер и шефа на албанските тайни служби

Ирански хакери разгласиха в Телеграм всички персонални данни на албанския министър председател Еди Рама. Това стана тъкмо сега, когато ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен беше на посещаване в Тирана, заяви АВС News, представена от Нова тв.

Сред оповестените данни са персоналната карта, паспорти, домакински адрес и други Публикувана е също информация за всяко влизане и излизане на Рама от Албания от 2005 година до май тази година. Документът съдържа данни за 394 пътувания на премиера, от които множеството са били със аероплан, само че някои от тях са осъществени с автомобил от Албания през граничните пунктове с Гърция или Северна Македония. Прави усещане, че е пътувал най-вече със скъпи чартърни полети, а най-честата дестинация на Рама е била Турция. Според данните на системата TIMS тази година от 15 полета на Рама отвън Албания 13 са чартърни.

Хакерите разгласиха на своята уеб страница и данни за шефа на албанската загадка работа ШИШ Хелидон Бендо.

Само преди дни групата " Father`s Justice " разгласява данни от полицейската система MEMEX, която съдържа листата на лицата, обвинени в незаконни действия. Досиетата съдържат имената на 105 хиляди албанци, които имат проблеми с правораздаването. MEMEX е известна още като система за ръководство на престъпна информация и е главният инструмент в работата на държавната полиция. Тя пази скрито досие на всеки престъпник
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР