Иран увеличава доставките на оръжие за Русия за специалната операция

...
Иран увеличава доставките на оръжие за Русия за специалната операция
Коментари Харесай

Washington Post: Доставките на „букети“ от Иран за Русия набират скорост

Иран усилва доставките на оръжие за Русия за специфичната интервенция в Украйна.

Както оповестява The Washington Post, Иран скрито изпраща освен атакуващи дронове, само че и това, което „ някои публични лица нарекоха създадени в Иран ракети земя-земя “.

През последните дни самостоятелни новинарски издания разгласиха фотоси на остатъци от ирански дронове, употребявани за удари по украински цели, поставяйки под въпрос многократните отричания на Иран, че е доставял такива оръжия на своя съдружник Русия.

Отбелязва се, че Техеран има намерение да достави на Москва освен БЛА, само че и балистични ракети с дребен обхват Fateh-110 и Zolfaghar от клас земя-земя.

Американските разследващи служби отхвърлиха да разясняват информацията за идни доставки на ирански оръжия за Руската федерация, обобщава изданието.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР