Иран съобщи днес за рекорден брой на починалите от -

...
Иран съобщи днес за рекорден брой на починалите от -
Коментари Харесай

Рекорден брой починали от Covid-19 в Иран за денонощие

Иран заяви през днешния ден за рекорден брой на умрелите от - 440 за последното денонощие, с които общият брой на смъртните случаи от началото на пандемията доближи 35 738, съобщи Ройтерс, представена от БНР.
От началото на октомври в по-голямата част от ислямската република са, джамии, магазини и заведения за хранене. От през днешния ден е в действие възбрана за пътувания до и от 25 огромни градове, измежду които и Техеран, заяви иранската държавна телевизия. Властите обмислят налагането на цялостна карантина в столицата.
 Правителството на Португалия ще разгласи изключително състояние поради COVID-19 Правителството на Португалия ще разгласи изключително състояние поради COVID-19
Правителството на Португалия ще разгласи изключително състояние по отношение на разпространението на новия ковид, предава AFP, представена...
Говорител на здравното министерство съобщи, че през миналото денонощие са били открити 8289 нови случая с ковид и общият им брой е достигнал 628 780.
По думите на ръководителя на Иранския медицински съвет (неправителствена организация, която лицензира лекарите) Мохамадреза Зафарханди действителният брой е доста по-голям. Той предизвести, че Иран е достигнал до " кастастрофално равнище на смъртност ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР