iPhone X излезе на пазара на 3 ноември, но както

...
iPhone X излезе на пазара на 3 ноември, но както
Коментари Харесай

Наличностите на iPhone X се увеличиха, а времето за доставки намаля

iPhone X излезе на пазара на 3 ноември, само че както се и очакваше, големият интерес и лимитираните количества си споделиха думата и периодите за доставка на заветната мобилна слушалка небрежно скочиха до 4-5 седмици.

След като най-нетърпеливите към този момент получиха поръчките си и индустриалният потенциал на китайските снабдители съумя да догони търсенето, най-накрая има и положителни вести за тези, които занапред ще търсят метод да се снабдят с флагмана.

Според настояща информация от Apple, компанията още веднъж промени предстоящите периоди на доставка, този път в посока надолу. Така колосът твърди, че ще може да ви достави с iPhone X за 2 до 3 седмици, което е доста по-скоро, в сравнение с досегашните упования.

Поръчка през днешния ден и доставка до 2 седмици значи, че може да се доберете до телефона преди края на месеца. Налични са разновидностите в разцветка Space Gray и Silver, надлежно с 64 GB или 256 GB сторидж.

Засега приемането на телефона на място в магазин на Apple към момента е невероятно, само че с увеличението на продукцията се надяваме и това да се поправи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР