Investor.bgСпоред премиера страната ни се справя изключително успешно с опазването

...
Investor.bgСпоред премиера страната ни се справя изключително успешно с опазването
Коментари Харесай

Бойко Борисов: България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на еврозоната

Investor.bg

Според премиера страната ни се оправя извънредно сполучливо с опазването на външните граници на Европейски Съюз

България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на еврозоната, съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на юбилейния пети годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, оповестяват от държавната прес работа. Той добави и, че страната ни се оправя извънредно сполучливо с опазването на външните граници на Европейски Съюз.

Ще продължим да толерираме и дребния, и междинния, и едрия бизнес, сподели още министър председателят. Пред представителите на бизнеса у нас Борисов показа положителните си усещанията от визитите във високотехнологичните и индустриалните фабрики и съобщи, че размерът на налозите в страната няма да се трансформира.

„ Ние налозите нямаме да пипаме – това е най-хубавата среда. Инвестиции и непоклатимост – това е, което сочат кредитни организации, ние ще държим прогнозируеми налози до края “, акцентира още министър председателят Борисов.

В изявлението си пред българския бизнес министър-председателят уточни, че сега приходните организации работят интензивно и добави, че единственият късмет да се вдигнат приходите е тази икономическа непоклатимост да продължи.

„ Надпреварата на политическите партии за това обещано нещо да бъде гратис, ще докара до тежък прелом.

Безплатното за едни, значи по-високи налози за други “, изясни министър председателят.

Бойко Борисов съобщи, че България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на еврозоната, както и че страната ни се оправя извънредно сполучливо с опазването на външните граници на Европейски Съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР