Инвестицията в недвижими имот зад граница остава една от най-сигурните

...
Инвестицията в недвижими имот зад граница остава една от най-сигурните
Коментари Харесай

Къде се насочват богатите китайци

Инвестицията в недвижими парцел зад граница остава една от най-сигурните за богатите китайци. На първо място несъмнено те избират Съединени американски щати. Втората позиция обаче към този момент е Канада, а не Англия. Причината несъмнено е Brexit. Канадските градове Ванкувър и Торонто са най-предпочитани от заможните китайци, сочат данните на Изследователския институт Hurun.

Съединени американски щати остават преди всичко, само че ползата към китайците е намалял с встъпването в служба на президента Доналд Тръмп.

Основните аргументи множеството богати китайци да изберат емигрантския живот е по-добрата заобикаляща среда, качественото обучение, както и опасенията, че юанът ще продължи да се обезценява.

Допитването на Hurun се прави измежду няколкостотин богати китайци, които към този момент са емигрирали или са в развой на оформяне на документи. При избора на страна определящи са фактори като капиталови благоприятни условия, имиграционна политика, условия за покупка на недвижими парцели, налози, здравно обслужване и степен на акомодация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР