Инвестиционното намерение за строеж на конна база в пернишкото село

...
Инвестиционното намерение за строеж на конна база в пернишкото село
Коментари Харесай

С регистрирана за 50 лв. фирма на ул. „Лондон” практична брюнетка вдига американско ранчо с конна база в Кладница

Инвестиционното желание за градеж на конна база в пернишкото село Кладница получи „ да” от РИОСВ-Перник. Според инспекторите бъдещият градеж няма потребност от оценка на въздействието върху околната среда.
Проектът е на записаната на ул. „ Лондон” в село Кладница фирна „ Ранчо-С”. Справка в Търговския указател сочи, че компанията е записана с 50 лева и неин шеф и едноличен притежател на капитала е Людмила Тихоновна Кашаева.
Cпopeд Тъpгoвcĸия peгиcтъp фиpмaтa ce зaнимaвa cъc ceлcĸocтoпaнcĸa дeйнocт, тypиcтичecĸи ycлyги, тъpгoвия нa eдpo и дpeбнo, внoc и изнoc, тъpгoвcĸo пpeдcтaвитeлcтвo и пocpeдничecтвo, xoтeлиepcтвo и pecтopaнтьopcтвo. Според амбициозния план ще бъде построена туристическа база в жанр американско ранчо с място за хранене, спане, образование по конна езда.
Всичко това ще бъде ситуирано върху аграрен парцел – морава от 3,952 дка. Ще бъде построена конюшня от дървена структура за развъждане на два коня. В другата част се планува построяването на двуетажна хижа, дървени бунгала, въжена градина, детски ъгъл с къщички, стена за детски паркур, паркинг за колела и други Ще бъде построен и личен сондажен бунар, а за питейните потребности ще се доставя бутилирана вода.
От Регионална инспекция за опазване на околната среда са безапелационни, че предметът на капиталовото желание не попада в предпазени територии. Според шефа Пламен Ангелов няма подадени възражения. Проектът е минал с „ да” и в ОбС-Перник.
Кладница си завоюва славата на село на богатите около първокласния квартал „ Делта Хил”. Къща там може да бъде закупена за 280 000 евро, а за по-големите паралии има и предложение от 600 000 евро с екстри като фитнес, винарна, турска баня… Сред известните персони, които имат парцели там, са Камен Донев, Иво Сиромахов, Слави Трифонов, Яна Маринова.
Източник: Вестник „ Вяра “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР