Инвестиционната компания на милиардера Стивън Декоф е закупила двата частни

...
Инвестиционната компания на милиардера Стивън Декоф е закупила двата частни
Коментари Харесай

Милиардер купи частните острови на разврата“ на Джефри Епстийн за $60 милиона

Инвестиционната компания на милиардера Стивън Декоф е закупила двата частни острова на американските Вирджински острови, които бяха благосъстоятелност наказания за полови похищения Джефри Епстийн, оповестява CNBC.

Красивите части земя са продадени за $60 милиона.

Декоф е създател на компанията за частни финансови вложения Black Diamond Capital Management

Според правосъдни документи единият от островите е бил употребен от Епстийн за полово принуждение над млади дами в продължение на години.

" Милиардерът възнамерява да построи съвременен петзвезден първокласен курорт от международна класа, който ще спомогне за усилване на туризма, основаване на работни места и стимулиране на икономическото развиване в района ", се споделя в прессъобщение за продажбата.

Значителна част от приходите от продажбата се изплащат на държавното управление на американските Вирджински острови по силата на авансово оповестено съглашение за споразумяване на разногласието сред държавното управление и имуществото на Джефри Епстийн.

През ноември предходната година наследниците на Епстийн и обвързваните с него лица се съгласиха да платят на държавното управление на Вирджинските острови над $105 милиона.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР