Инвестициите в образованието, в училища и детски градини, са абсолютен

...
Инвестициите в образованието, в училища и детски градини, са абсолютен
Коментари Харесай

Фандъкова: построихме 92 детски градини, тази година - още три

Инвестициите в образованието, в учебни заведения и детски градини, са безспорен приоритет, съобщи кметът Йорданка Фандъкова през Българска национална телевизия. Вече построихме 92 нови здания, увеличихме местата с над 16 000, сподели още столичният кмет.
Тази година ще бъдат подготвени още три нови детски градини. В предучилищното обучение достигнахме обсег на 98% от децата. В доста региони има свободни места, по тази причина в този момент се концентрираме в обособени региони, в които няма учебни заведения и детски градини, изясни Фандъкова. Тя добави че следва да бъдат осъвременени 17 учебни заведения и детски градини през 2018 година
По мотив построяването на втората част от интегрираното ръководство на отпадъците в София, която провокира разногласия, кметицата разясни - инсталацията за битови боклуци е подкрепена от Европейска комисия още от 2012 година, създаваме този план от няколко години. Грижата за околната среда е и наша грижа. Във Виена има 4 сходни съоръжения, даже в самия център на града, като е туристическа атракция там.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР