В моят живот никога не съм гледал назад, а винаги

...
В моят живот никога не съм гледал назад, а винаги
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Школата ми в Етрополе пише нова, по-добра история

„ В моят живот в никакъв случай не съм гледал обратно, а постоянно единствено напред и бих желал да уверя всички вас, че футболна школа „ Христо Стоичков “ остава и няма по какъв начин някой да се опита да я махне. Благодарение на кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров продължаваме да бъдем школа за образец. Когато открих школата в далечната 2004 година, никой не ни знаеше и за няколко години станахме първенци на всички възрастови групи. От през днешния ден започваме нов живот, отваряме нова страница, която би трябвало вие да напишете.

Вярвам, че дружно, ще реализираме още повече триумфи от преди, тъй като за нас с управлението на Община Етрополе е значимо развиването на спорта да продължи. Тук е моментът да благодаря и персонално на инж. Владимир Александров за търпението и уважението, което прояви към нас “ , съобщи Христо Стоичков пред децата, които се явиха на кастинга за попълване групите на своите тимове, участващи в шампионатите на Български футболен съюз /БФС/. Както е известно се сътвори нов професионален футболен клуб „ Етрополе “, тъй като притежателите на ПФК „ Чавдар “ взеха решение да закрият клуба “ .

Христо Стоичков. Снимка: Пресцентър

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров също благодари на всички присъстващи за доверието и съобщи:

„ Благодаря на всички от моя екип, че макар компликациите и че не ни беше възложен лиценз да играем във „ В “ група, съумяхме в границите на два месеца да записваме нов футболен клуб. Вярваме, че ще имаме нови положителни попълнения, с които да реализираме огромни триумфи. Със сигурност футболът в Етрополе ще има бъдеще. Днешното събитие е доказателство за това. Благодаря и на господин Христо Стоичков, че направи всичко допустимо, персонално да участва и да може да оцени децата “.

Христо Стоичков се обърна и към родителите на децата, като тъкмо и ясно сподели, че за него и екипа му е значимо децата, учащи се в детско-юношеска школа „ Христо Стоичков “ да са на първо място положителни възпитаници , да бъдат дисциплинирани и да се изградят като персони.

Христо Стоичков. Снимка: Пресцентър

„ Футболът е групов спорт и децата би трябвало да се научат да бъдат другари, да си оказват помощ и отвън терена, да ценят и почитат другите, да съблюдават разпоредбите и да не протягат ръка към алкохол, цигари и други неразрешени вещества “ , добави още Камата.

Детско-юношеската школа „ Христо Стоичков “ е единствената изцяло безвъзмездна школа за децата и техните родители , която обезпечава денонощен доктор, педагог и защита за своите ученици.

По време на кастинга Христо Стоичков персонално се включи в играта с децата и ги предразположи да покажат своя гений и най-хубавото от себе си.

Поради засиления интерес към образование в школата, бихме желали да уведомим всички искащи, които не съумяха да се явят на кастинга, че могат да го създадат, след авансово записване на телефон 0884909694.

Млада вяра в битката разкри пред Искра.бг, че се отхвърля от спорта поради решение на федерацията!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР