Инвеститорите виждат голям потенциал във възстановяването на бичия пазар през

...
Инвеститорите виждат голям потенциал във възстановяването на бичия пазар през
Коментари Харесай

Dogwifhat и The Graph преживяват спад: Фокусът се мести върху продължаващия успех на Raffle Coin поради обещанията за 2,000% възвръщаемост

Инвеститорите виждат огромен капацитет във възобновяване на бичия пазар през 2024 година Въпреки това, според от монетите и токените, приливът може да се обърне доста бързо. 

Колкото по-голямо е въодушевлението при изкачването, толкоз по-стръмна е загубата. През април Dogwifhat загуби първичното си влияние като настоящ меме токен.



The Graph също е на алено след еволюционен спад в продължение на един месец. Потенциалните купувачи се оглеждат и за по-обещаваща възвръщаемост, идваща от предварителната продажба на ранен стадий на Raffle Coin .

Dogwifhat наподобява подготвен за по-нататъшен спад

Dogwifhat наподобява може да е минал своя път, което в тази ситуация на меме токените лишава единствено няколко седмици. Засега Dogwifhat направи крачка обратно от пика си от към $3.9. Но щом стартират продажбите, Dogwifhat може да тръгне на долу в действителност бързо, защото са нужни единствено $1.7 милиона в продажби, с цел да се намали цената с 2%

Проблемът с меме монетите, които към този момент са се покачили, е, че към този момент няма късмет за ниска входна точка. Времето за растеж на Dogwifhat може да е изтекло преди месеци, когато планът беше дребен и на практика незнаен.

Dogwifhat притегля безредно пари от вложители, които търсят бързи облаги. И в случай че има някакви умни пари, вложени в меме тоени, те може скоро да се изнесат към по-добри планове. Dogwifhat може скоро да загуби блясъка си на най-големия меме план по пазарна капитализация.

The Graph: Ускоряване на загубите от пика

The Graph се повиши до връх от $0.45 – най-високото равнище от стартирането си през 2021 г, само че се върна към по-ниска оценка от към $0.3295, изглеждайки заплашен от задълбочаване на спада. The Graph е план, който има за цел да предложи услуга за следене на данни за голям брой блокчейн.

Макар че The Graph демонстрира постоянна вътрешна активност и прибавя нови графи за данни към мрежата си, тя не е добре пригодена да се конкурира в света на бързата възвръщаемост и меме вълнението.

The Graph е в топ 43 на активите въз основа на пазарната капитализация, само че към този момент се търгува в дребни размери под $100 милиона за 24 часа. Казано по-просто, The Graph не е задоволително забавен, с цел да обезпечи постоянни облаги, а най-хубавото рали може би към този момент е зад тила му.

Raffle Coin приканва потребителите с нововъведения, действителна икономическа интензивност

Raffle Coin желае да съчетае занимателно прекарване с действителна функционалност. Основният артикул на Raffle Coin ще бъде нейната платформа за игри на шанса. Всеки притежател на портфейл ще може да заплати такса и да се включи в краткосрочни или седмични томболи.

В допълнение към игрите Raffle Coin ще построи безпроблемна услуга за замяна без такса. Raffle Coin има за цел да предложи задоволително функционалност, с цел да си извоюва място като платформа, която си заслужава да наблюдавате. По време на първи стадий на предварителната продажба вложителите, които ще се включат рано, ще могат да купят токени единствено за $0.02, което е най-ниската допустима цена.  

Разгледайте формалния уеб страница на Raffle Coin , с цел да научите повече


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР