Инвеститорите се присъединяват към инвестиционната арена с очаквания за висока

...
Инвеститорите се присъединяват към инвестиционната арена с очаквания за висока
Коментари Харесай

Binance Coin, Cardano и Bitcoin Spark имат най-добрата възвръщаемост на инвестициите според анализаторите

Инвеститорите се причисляват към капиталовата сцена с упования за висока евентуална възвръщаемост на вложенията (ROI). 

Тъй като няколко цифрови валути в крипто пространството оферират разнородни капиталови принадлежности, анализаторите деликатно изследват тези токени и обръщат внимание на Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) и Bitcoin Spark (BTCS) поради техните изключителни вероятности за възвръщаемост на вложенията.

ICO-то на Bitcoin Spark бързо се обрисува като изявен кандидат за генериране на впечатляваща възвръщаемост.  

Цена на BNB

Създадена през 2017 година като токен за понижаване на таксите за търговия, BNB еволюира оттатък първичната си цел. Сега монетата има разнообразни приложения в голям брой платформи и работи като средство за възнаграждение на такси за транзакции в Binance.com, Binance DEX и Binance Chain. Токенът намира приложение и в развлекателната промишленост, онлайн услугите и финансовите действия.



Цената на BNB неотдавна сподели мощен отскок, пробвайки се да възвърне предходната си инерция. Купувачите бяха дейни към границата от $238, което е позитивен знак. Въпреки това, в случай че цената спадне до линията на поддръжка на триъгълния модел, може да се стигне до засилени продажби.

Наблюдението на това равнище на поддръжка е значимо, защото рухването под него може да докара до по-нататъшен спад към $228. Ако цената на BNB пробие над триъгълния модел през идната седмица, това може да докара до повече покупки и да тласне цената към $260.

Прогноза за цената на Cardano

Cardano (ADA) свети с изобретателната си тактика за нулево познание (ZK-rollups) и авторитетния план Catalyst. Текущата цена на ADA възлиза на $0.26, като прогнозата за цената на Cardano демонстрира евентуално повишаване до границата от $0.35, задвижвано от обещаващите идни планове на ADA.  

Въпреки неотдавнашния спад на цената, Cardano означи внезапен растеж на своята обща заключена стойност (TVL), което значително се дължи на разширяващата се DeFi екосистема.

Въпреки това през последния месец се следи спад в броя на дневните дейни адреси, евентуално повлиян от неналичието на пазарен възторг. Въпреки това, прогнозата за цената на Cardano допуска, че този спад може да се дължи на понижен пазарен интерес. Скептиците предизвестяват, че продължаващите регулаторни опасения биха могли да доведат до внезапен спад в цената на ADA.

Bitcoin Spark (BTCS)

В светлината на прожекторите е Bitcoin Spark поради новаторската си блокчейн технология, наречена доказателство за развой (Proof-Of-Process, PoP). Революционният метод PoP съчетава мощните страни на системите за доказателство за залог и работа (PoS и PoW).

Чрез консолидиране на механизмите за залагане на PoS блокчейн и потребление на изчислителната мощност за PoW действия, този пионерски PoP модел покачва децентрализацията, сигурността и цялостната успеваемост на мрежата.

Приложението Bitcoin Spark е входната точка към BTCS и опростява процеса на наемане на изчислителна мощ за рандеман.

Заинтересованите консуматори вземат участие посредством стейкинг като PoS блокчейн. Проектът обаче се отличава със своята обективна система за заплащане, при която потребителите способстват за изчислителната мощ на мрежата, която по-късно се употребява от клиентите на Bitcoin Spark за отдалечени изчислителни задания, изискващи интензивни CPU или GPU запаси.  

В резултат на това вносителите на изчислителна мощ печелят награди.

Тези хонорари се пресмятат от модернизиран логаритъм, който регистрира залога на миньора и дилемите, изпълнени благодарение на отдалечените изчислителни благоприятни условия на мрежата. Въпреки че по-високите стейкове и повече работа водят до увеличение на възнагражденията, при изчислението се натъртва на осъществената работа, а освен на размера на стейка. Bitcoin Spark също по този начин натъртва на аспекта на платформата, който генерира доходи.

BTCS организира в началото предложение на монети (ICO), което сега е във втора фаза, а един BTCS токен коства $1.75, като предлага на вложителите 15% бонус. Представете си, че купувате Биткойн на цена от $1. Със солидно съблюдаване на процесите за инспекция на клиентите (KYC) и изчерпателен одит на своите смарт контракти, BTCS е мощно уверена в стабилността на своята инфраструктура.  

ICO-то на BTCS носи вълнуваща възвръщаемост и притежателите във втората фаза ще осъществят 657% рентабилност от инвестицията, до момента в който ранните осиновители, които взеха присъединяване в първата фаза по-рано, чакат по-висока възвръщаемост от 800%.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР