Инвеститорите се обърнали към полицията, където съобщили за кражбата, но

...
Инвеститорите се обърнали към полицията, където съобщили за кражбата, но
Коментари Харесай

Обеща На Инвеститорите Си Цяло Състояние В Криптовалути, Открадна 35 Милиона Долара И Дим Да Го Няма! Видео

Инвеститорите се обърнали към полицията, където съобщили за кражбата, само че и споделили, че в миг на яд са отправяли закани към роднините на шефа.

По думите на заместник-директора Ли Мин Хию, притежателят на компанията най-вероятно е избягал в Съединени американски щати.

Сюжетът обаче се оказал една концепция по-завързан, откакто шефът на Sky Mining пуснал 44-секундно видео, в което декларирал, че всеки ще си получи парите и даже облагите. Ли Мин Там декларирал още, че е липсващ по здравословни аргументи, написа дир.бг.

Инвеститорите обаче настояват, че към момента не могат да се свържат с боса, а машините за рандеман на криптовалута - липсват.

Те разкрили, че хора представящи се за поддържащ личен състав небрежно изнесли над 600 от компютрите.

" Трябва да се укривам, с цел да оцелея ", декларира избягалият с 35-те милиона $ притежател.

Sky Mining започва активността си през март 2018 година и от този момент хиляди компютри и голям брой офиси. Компанията провежда и специфични мероприятия в огромните виетнамски градове, като Ханой и Хо Ши Мин, където обещаваше " сигурна възвръщаемост и облага на ивеститорите ". Структурата на Sky Mining обаче припомня пирамида, тъй като участниците, които канят нови вложители в плана, получат спомагателни комисионни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР